Adını Sen Koy Dizisinde Radikal Değişimler Neler? Senaryo mu Değişiyor?


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 18:32
1

ADINI SEN KOY en çok izlenen güzlük dizi olma özelliğini korurken dizi ile ilgili eleştiriler de bitmek bilmiyor. Dizinin sevenleri uzun zamandır yapım şirketine tepkililerdi. Türkiye’nin günlük dizisinin en başarılı reyting sonuçlarını alan Dizi’de oyuncuların aynı kostümleri tepki toplamıştı. Her bölümü neredeyse izleyiciyi üzen senaryolar ve dizi severlere setten foto, video gibi paylaşımların yapılmadığı bir dönemden geçiyordu dizi. Tepkilerin hem sosyal medyadan hem de diğer platformlarda artması sebebi ile konuya el atıldı.

STARTV Program Müdürü Esin Demirkol, olaya müdahale ederek yapımcılar ile uzun süren bir toplantı yaptı. Artık kostüm sıkıntısı giderilmiş. Diğer taraftan Nalan Örgüt dizide Bahşende Babaanneyi canlandırıyordu. Dizi severler bu karaktere verdikleri tepki yüzünden, Nalan Örgüt kısa bir süre sonra Diziden ayrılacak. Senaryo artık farklı bir yön alacak.

Ömer ve Zehrayı çekilmez bir hale sürükleyen dizi, izleyenlere yakında güzel bir heyecan yaşatacak. Diziye tavsiye niteliği taşıyacak senaryolar yazılacak. Örnek: Evlilik konusunda herşeyi yıkmanın kolay ama kurmanın ve korumanın zor olduğu’ gibi. Annelik vs gibi konular işlenecekmiş. Bunlar Yapımcı tarafından Startv Program müdürüne iletilmiş. Ve ilerleyen bölümlerde sürpriz bir gelişme bizleri bekliyormuş. Bakalım Adını Sen Koy’da neler değişecek. Bizi takipte kalın. Yeni bilgilerle sizlerle olacaz.

Comments are closed.