Adını Sen Koy Ömer Ölecek mi? Senaryo mu Değişti?


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 17:15
0

Yaşananlardan sonra Ömer bir türlü kendisini Zehra anlatamamaktadır. Ömer yaşadığı sıkıntılarla çıktı yolsa kamyonla çarpışmaktadır. Adını Sen Koy Ömer Ölecek mi? Senaryo mu Değişti? Zehra’nın kırgınlığını anlamamak o kadar zor ki, her bakışından, her sözünden, yüzüne yansıyan hüznünden akıyor kızımızın kırgınlığı ve bence kırılmakta sonuna kadar haklı. Onca yaşadıkları şeye, zorluklardan ölümlerden dönmelere, yanlış anlamalardan pişman olmalara kadar bir sürü şeyin sonunda aralarında kurulduğunu sandığı bağın aslında sandığı gibi kurulmamış olduğunu öğrendi kızımız; her şeye rağmen güvenle elini tuttuğu kocasının ona ve sevgisine güvenmemiş olduğunu öğrendi; onca acıyı çekmesinin nedeninin bir hiç olduğunu öğrendi; kocası sorsa, hesap dahi sorarak yapsa bunu yaşadıkları acıların hiçbirini yaşamayacakken günlerini gözyaşlarıyla geçirmesinin nedeninin boş bir yanlış anlama olduğunu öğrendi.

[kirmizitext]ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<< Tıkla[/kirmizitext]

Adını Sen Koy 15-16 Ocak Ömer kazada ölecek mi? Neler olacak, neler yaşanacak? Bir kadın için zor bir durum Zehra’nın yaşadığı, taşıdığı. Evet o çok mücadele etti, kocasını bırakmadı, sorunu bulup çözmeye kararlıydı ama karşısına çıkacak sorunun böyle bir şey olduğunu, en baştan beri yaşadıklarını, sevgisini, bağlılığını sınayan bir durum olduğunu düşünmedi ki… Şimdi karşılaştığı şey çok ağır, kalbine, sevgisine, bağlılığına yapılmış bir itham, bir haksızlık onun için. İşte bu duygu ve düşüncelerle konuştu Ömer’le. Evet belki ağır konuştu diyebilirsiniz ancak Zehra’yı birde onun tarafına geçipte yargılayın.

İşte tamda bu yüzden kalbi çok kırık, bu yüzden yaralı, bu yüzden onsuz olmaya dahi dayanamayacağı kocasından boşanmak istiyor… Çünkü sevgisine güvenmemiş olan kocasının yüreğinde açtığı yaranın kanayışını durduramıyor, yüreğinin kırgınlığını geçiremiyor… Daha yaraları çok taze, yüreği kırgın olduğu kadar da yorgun, şuan Ömer’i tutabileceği bir yönü olmadığına inanıyor kızımız. Adını Sen Koy 15-16 Ocak Ömer’e bir şey olacak mı? Ömer kazada ağır mı yaralaancak? Zehra Ömer’i affedecek mi? Evet tüm bu soruların cevabını çok merak ediyorsunuz mutlaka. Tabi bu sorulara cevap vermeden önce durumu iyi anlamak ve değerlendirmek lazım.

Aldığımıza bilgilere göre Ömer’e bir şey olmayacak. Sadece yaralanıp hastaneye kaldırılacak. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ömer’i Zehra ziyarete gidecek. İşte orada Ömer Zehranın annesi hakkında bilgi verecek. Annesini öğrenince kocasını da anlayacak. Evet o zaman da kırgınlıkları olacak ama şimdi ki kadar kanamayacak yaraları. Kocasını anlayacak o güzel yüreği… Burada mevzu Ömer’in karısının kırgınlığını anlayıp artık tam anlamıyla yapması gerekeni bulması ve ona baştan sona yaşadığı süreci anlatması gerekliliği ki bunu da kaybetme hissini en derininde iyice hissedince anlayacak Ömer sanırım