Ah Kalbim 1 Nisan 163. Bölüm Özeti- Pragya Kaçırılır


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 05:39
0

Kanal 7 ekranlarının her gün ilgiyle izlenen dizisi Ah Kalbim 163. bölümde neler yaşanacak? Ah kalbim 1 nisanda neler olacak? Ah Kalbim 1 nisan 163. bölüm özeti-Pragya kurtulacak mı?


Ah Kalbim 2 Nisan Pazartesi 164. Bölüm Özeti


Nikhil, Aliya’ya Pragya’yı kaçırdığını söyler. Aliye duyduklarına çok şaşırır ve yaptığının saçmalık olduğunu Abhi’nin onu mutlaka bulacağını söyler.  Odasında her şeyden habersiz Pragya’nın gelmesini bekleyen Abhi ise çok mutsuzdur.  Hayalinde bile ona sarıldığı anları görür fakat gerçek olmadığını anlayınca sinirlenir ve etrafında ne var ne yoksa dağıtır. Sinir anıyla Pragya ile birlikte olan fotoğrafı da kırınca ağlamaya başlar. Pragya ise Abhi’nin onu kurtaracağından emindir. Bir yandan da oradan kurtulmanın başka yollarını arar.

Pragya ile buluşmak için Sarla’nın evine gelen Dadi ise Pragya’nın gece boyunca eve gelmediğini öğrenince endişelenir. Sarla da duydukları karşısında Pragya için endişelenmeye başlar ve onu arar. Fakat bir türlü cevap alamaz. Dadi Sarla’ya tüm yaşananları anlatır. Dr Sheela’nın kızını Tanu ve Nikhil’in kaçırdığını anlatır. 

Olanlardan şüphelenen Sarla, Nikhil’in evine gelir ve onu Pragya’yı kaçırmakla suçlar. Nikhil ise kızının iş için bir yerlere gittiğini söylese de Sarla inanmaz ve Nikhil’in elinden telefonunu almaya çalışır. Telefonda Aaliya’nın ismini görür. Sarla hemen Abhi’ye haber vereceğini Pragya’nın Nikhil tarafından kaçırıldığını anlatacağını söyler. Nikhil ise panikler ve olayların iç yüzünü anlatır. Pragya’nın Dr Sheela’nın kızını kurtarmak için gittiğinde kaçırıldığını söyler. Sarla duydukları karşısında çılgına döner ve Nikhil’i tokatlar. Nikhil, olanları Abhi’ye anlatırsa onu Pragya’yı öldürmekle tehdit eder.

Kurtulmanın yolunu arayan Pragya ise yerdeki can kırıklarından birini alarak kaçmayı başarır. Dr Sheela’nın kızı Pariyi’de alır ve oradan uzaklaşır. Pragya Pariyi annesine teslim eder. Pragya’nın kaçtığını öğrenen Nikhil ise onun mutlaka doktorun evine gittiğini ve tekrar kaçırılmasını ister. Fakat Tanu, Pragya artık ölmeli der ve sinirle aracına biner. Pariyi evine bıraktıktan sonra taksi arayan Pragya’nın üzerine hızla arabasını sürer. Fakat Pragya arabayı fark eder ve kurtulmayı başarır. Ancak arabanın hızını kesemeyen Tanu kaza yapar ve aracı yanmaya başlar.

Pragya her şeye rağmen Tanu’yu kurtarır ve hastaneye ulaştırır. Nikhil ise Tanu’nun kaza yaptığını Aaliya’ya haber verir. Aaliya ise hastane çalışanı gibi arayarak Abhi’ye Tanu’nun kaza yaptığını anlatır. Abhi hastaneye geldiğinde Tanu’nun bebeğini kaybettiğini öğrenir. Pragya ise Tanu için eczaneden ilaç almakla meşgulken Tanu, Pragya’nın ona arabayla çarptığını ve bebeğini Pragya yüzünden kaybettiğini söyler. Pragya tüm bunların uydurma olduğunu Abhi’ye anlatmaya çalışsa da ona inanmaz. Ve ona her baktığında bebeğini gördüğünü söyler. Pragya göz yaşları içinde Tanu’nun yalan söylediğini anlatsa da Abhi dinlemez.

Sarla ise yapılan haksızlığa dayanamayıp bebeğin Abhi’den olmadığını anlatmak ister fakat Beeji  onu engeller. Nikhil ise inandırıcı olması için bir de yalancı şahit bulur. Pragya bundan sonra ne yapacak? Abhi’nin kendisine inanmaması karşısında nasıl davranacak?