Ah Kalbim 109. 110. Bölüm Özeti (6-7 Şubat Salı-Çarşamba)


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 16:24
0

Ah Kalbim 109. 110. Bölüm Özeti (6-7 Şubat Salı-Çarşamba) 421-Pragya Abhi’den kurtulmaya çalışır ancak Abhi, Pragya’nın sakladığını ve onu izlediğini fark eder. Abhi garsonun elindeki tepsiyi ayna olarak kullanıp arka tarafta saklanan Pragyayı görür. Abhi orada bir gerginlik yaratmaya çalışır ancak o sırada Pragya onu durdurur. Abhi sonra onun için gerçek hislerini ifade etmeye başlar ve bu Pragya’yı şaşırtmaktadır. Pragya daha sonra içmeye başlar ve Abhi şu anda onun en uzun gecelerinden birine gideceğini anlar. Pragya çok içki içer ve absürd davranmaya başlar. Abhi’ye işkence yapar ve sabrını maksimuma test eder. Abhi, Pragya’yı güvenli bir şekilde evine götürecek ve onu konuşturarak gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışacaktır.

Abhi, Prag’ın onu sarhoş etmek için kandırdığını anladığında öfkelenebileceğinden korkar. Bunu önlemek için, odayı sayısız buketle doldurur ve Pragya uyandığında, odasını çiçeklerle süslediğini görünce şaşırır. Diğer sahnede Nikhil eve ulaşır ve Tannu onu orada görünce şaşırır. Hemen Pragya onlara katılır ve başlangıçta Nikhil bir ticaret anlaşması imzalamak için orada olduğunu söyler. Bir süre sonra Dadi da onlara katılır ve Alia’nın evliliğini ile ilgili konuyu açar. Pragya, plana göre Alia’nın evliliği için Nikhil’in adını önerir ve Abhi Nikhil’i düşünmeye başlarken, Alia ve Tannu bu ani olaylarla dehşete düşer. Alia ve Tannu, ortaya çıkan bu konuyu sona erdirecekler mi?

Bulbul, gerekli bilgileri paylaşmadığı için Pragya’ya kızar ve sırrını annelerine açıklamakla tehdit eder. Bununla birlikte, Pragya kendisine ve Purab’a bütün bu olaylardan şüphe ettiği kişininNikhil’den başka birisi olmadığı konusunda bilgilendirir. Şüphelerinin giderek teyit edildiğini ve Nikhil’in Tannu’nun hamileliğinden sorumlu olduğundan emin olduğunu belirtir. Bu arada, Abhi Alia ile Nikhil’le olan evliliği hakkında konuşur ve Alia bu teklifi reddettiğinde duygusal olarak ona şantaj yapmaya başlar. Alia sonradan Nikhil’den bir cevap almasını ister ve Abhi Nikhil’i Alia ile olan evliliği hakkında konuşmak için eve çağırmaya karar verir.

Bulbul ve Purab, Abhi onlara haber verirken heyecanlı davranır, Alia Nikhil’le evlenmeyi kabul eder. Daha sonra, Abhi bütün aileyi toplar ve yemeklerini hazırlarken Nikhil gelir. Tüm aile, Abhi’nin Alia’nın Nikhil ile olan evliliğini ilan ettiğinde şok olurlar. Bu arada Alia gizlice Nikhil’e cep telefonuna bakmasını söyler ve Nikhil bunu yaptığında şu anda evlenme teklifini kabul etmesini söyleyen bir mesaj okur. Ancak, Nikhil, ilan edildiğinde evlenme teklifini kabul etmeyi reddeder. Pragya ve diğerleri, Nikhil ve Tannu arasındaki varsayımlarnın doğru olduğunu kanıtlamış olurlar.

Ah Kalbim 110. Bölüm Özeti (7 Şubat Çarşamba) 425-Nikhil, Tannu ve Alia’ya öfkelenir ve aldatmacalarının bir parçası olmayı reddeder. Bu arada Abhi, Payal’dan onu etkilemek için Pragya’ya hizmet etmesini ister ve Pragya’nın yatağına kırmızı bir gül koydurur. Pragya da yatağında kırmızı bir gül görünce çok şaşırı. Birkaç dakika sonra, Payal bir fincan çayla gelir ve Pragya’yı daha da etkilemektedir. Tam o sırada Rony gelir ve önce çayın tadına bakmak ister. Çayı tadar ve hasta olmuş gibi davranmaya başlar. Daha sonra, Abhi odaya girer ve Pragya’nın koyduğu gülü tuttuğunu görünce, onun için hediyelerini kabul ettiği sonucuna varır. Daha sonra Nikhil Abhi’nin evine varır ve bir önceki günkü davranışları için herkesten özür diler. Nikhil, Alia’nın önerisini reddetme sebebinin ardındaki sebebini açıklamaya da karar verir. Nikhil ne diyecektir, yoksa Tanu ile ilgili gerçeği söylecek mi?

Nikhil, Sonali’ye aşık olduğu söyler ve ilişki hakkında her şeyi anlatır ve bu nedenle Abhi’nin Alia ile evlenme önerisini kabul edemediğini söyler. Abhi Nikhil’in söylediklerini kabul eder ve onu aşkına saygı duyar ve gönlünde birisi olduğunu görmekten mutluluk duyar. Daha sonra Pragya, Nikhil’in Tannu’nun çocuğunun babası olduğuna ilişkin teorisinin yanlış olduğunu düşünür. Bu bilgiyi Bulbul’a aktarır ve habere çok şaşırmış görünür. Ancak Pragya, bununla kalmaz ve Tannu’nun çocuğunun babasını ortaya çıkaracağı bir plan hazırlamaya karar verir. Bu arada Tannu ve Alia, Nikhil’in davranışından etkilenmiş gibi görünüyr ancak ona dikkat etmeye karar verirler. Daha sonra Abhi bir kez daha Pragya’yı onu sevdiğini kabul etmeye zorlamaya çalışır.

Tannu Alia’ya, Abhi’nin kendisine aşık olmamasından dolayı belgelerle ilgili Pragya’nın imzalarını almayı reddettiğini söyler. Aliya, Pragya’nın belgeleri görmesi durumunda endişe etmeye başlar ancak Pragya’nın belgeleri görmediğini fark ettiğinde rahatlar. Bu arada Pragya Dadi ve Bulbul’e Abhi’nin düzenli flörtünü bildirir ve ayrıca Abhi’nin sadece onu seviyormuş gibi davrandığının farkındadır. Dadi, Pragya’ya kendisini bir dahaki sefere aramasını ister ve ona bir ders vermeyi vaat eder. Daha sonra Tannu ve Nikhil bir kafede buluşurlar, ancak Bulbul ve Purab birlikte onları fark ettiğinde bir şok geçirirler. Tannu ve Nikhil’in gerçeği açığa mı çıkıyor?

Pragya, Abhi hakkında endişelidir ve Dadi’nin onu gerçekten cezalandırması konusunda merak içindedir. Bu arada Abhi, ayrı bir odaya gitmekten mutsuzdur ancak nihayetinde odaya taşınmaya karar veriyor çünkü bu planının bir parçasıdır. Daha sonra Tannu, Dadi’nin Abhi’yi Pragya’yla yanlışlıkla yakaladığını ve ikisinin Dasi’den yardım istemeye karar verdiklerini öğrenir. Dasi, Abhi’ye yardım etmeyi kabul eder ve Abhi’den Pragya’nın Dadıyı ele geçirmeden Pragya’yı ele geçirmesini ister. Bu arada, Purab Bulbul için hediye aramakla meşguldür ve Vijay’ı pazar yerinde görünce bir anda ürker. Hemen Pragya’yı arar ve ikisi birlikte Vijay’ı yakalayıp onu sorgulamaya karar verirler.