Ah Kalbim 165. Bölüm Özeti 3 Nisan Salı


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 05:43
1

Ah Kalbim 2 Nisan 164. bölümde Pragya’nın duygusal bir vedayla evi terk edişini izledik. Tanu’nun planlarının tıkır tıkır işlemesi, Abhi’nin Pragya’nın gitmesine engel olmaması hepimizi üzdü. Şimdi Ah Kalbim 165. bölüm 3 nişan Salı neler yaşandı haberimizin devamında.


Ah Kalbim 4 Nisan Çarşamba 166. Bölüm Özeti


Tanu, Pragya’yı evden atma planını başarıyla gerçekleştirdiği için kendiyle gurur duyar ve büyük mutluluk içinde zaferin tadını çıkarır. Kendisine bu konuda yardımcı olan Nikhil ve Aliya ile birlikte kutlama yapmaya karar verir.

Öte yandan Pragya’nın evi terk etmesinden kendini sorumlu hisseden Dadi büyük bir suçluluk duyar. Ona engel olmadığı için Abhi’ye de kızgındır. Olanların hesabını sormak için Abhi’nin yanına gelir ve karşılıklı birbirlerine bağırır çağırırlar. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Abhi evi terk eder. Dadi bir kez daha yıkılmıştır. Çünkü etrafında sevdiği kim vara hepsini kaybetmiş ve yapayalnız kalmıştır.

Purab ise Pragya’nın habersizce evi terk etmesine sinirlenir ve Sarla’nın evine gider. Purab, etkileyici bir konuşmayla Pragya’yı Abhi’yle yüzleşmeye ikna eder. Pragya eve gittiğinde Nikhil, Aliya ve Tanu’nun zafer kutlaması yaptıklarına şahit olur. Gördükleri karşısında şaşkına dönen Pragya içeriye girer ve Tanu’ya bir tokat atar. Elindeki telefonu göstererek her şeyi kaydettiğini ve olayların gerçek yüzünün Abhi’ye anlatacağını söyler. Üç kişinin arasına fütursuzca dalan Pragya zorda olsa kurtulmayı başarır.

Dadi ise tamda bu sırada gerçeklerin bir an önce ortaya çıkması için Tanrı’ya dua etmektedir. Ve karşısında Pragya’yı görünce çok sevinir. Dadi, Abhi’nin evi terk ettiğini Pragya’ya söyler. Pragya Abhi’yi bulmak için yola çıkar. Abhi şoförüyle bir eve gelir ve kimseye burada olduğundan bahsetmemesini söyleyerek şoförü gönderir. Dışarda şiddetli bir yağmur vardır. Abhi üzüntüyle kendini içkiye verir aklında ise Pragya vardır. Tamda bu sırada kapı çalar ve karşısında Pragya’yı gören Abhi şaşkına döner. Ve onu içeri almak istemez.

Pragya yağmur altında Abhi’nin onu içeri alması için ikna etmeye çalışır. Abhi daha fazla dayanamaz ve Pragya’yı içeri alır. Pragya Abhi’ye onu dinleme şansı verdiği için teşekkür eder. Abhi Pragya’yı dinlemeye hiçte niyetli değildir. Sarla’yı arar ve gelip kızını almasını söyler. Fakat Buji bunun onlar için bir fırsat olduğunu düşünür ve baş başa kalmaları için Sarla’nın gitmesine izin vermez. Dadi ise Pragya’nın nerede olduğunu öğrenmek için Sarla’yı arar. Sarla, Pragya ve Abhi’nin birlikte lonaval evinde olduğunu söylerken Tanu konuşmaları duyar. Tanu hemen Aliya ve Nikhil’i arayarak Abhi’nin yerini öğrendiğini söylerken Purab’ta bunları dinler.

Abhi ise yağmurun altında kaldığı için hastalanmıştır. Pragya onu iyileştirmek için çabalarken aralarındaki buzlar da yavaş yavaş erimeye başlar.

Ah Kalbim 165. bölüm özeti 3 Nisan salı 

Comments are closed.