Ah Kalbim 167. Bölüm Özeti 5 Nisan


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 22:19
1

Ah Kalbim 167. bölüm özeti 5 nisan neler olacak? Geçtiğimiz bölüm Pragya ve Abhi aralarındaki buzları eritmiş ve birlikte güzel bir gece geçirmiştir. Her şey yoluna girmişken 5 nisan 167. bölümde yine heyecan dolu sahnelerle karşınızdayız…


Ah Kalbim 6 Nisan – 168. Bölüm Özeti


Güzel ve güneşli bir sabaha uyanan Abhi,  güzel bir kahvaltı hazırlamak ister ve bir şeyler almak için Pragya’nın arabasına biner. Tabi arabanın frenlerinin gevşetildiğinden habersizdir. Yolda giderken Tanu’nun ucuz numaralarını hatırlar ve her şeyi öğrendiğini söylemek için Tanu’yu aramaya karar verir. Tanu’u arayıp tüm gerçekleri öğrendiğini, bebeğin babasının Nikhil olduğunu söyler. Tanu ise yalanlarına devam eder ve Pragya’nın bir bebek katili olduğunu tekrarlar. Abhi daha fazla dayanamaz ve telefonu kapatır.

Tam bu sırada Purab arar. Abhi, telefonu açar açmaz Purab’a övgüler yağdırmaya başlar. Purab her şeyi anlatmaya çalışır ama Abhi ona fırsat vermeden iltifatlarına devam eder. Purab bağırarak, Tanu, Nikhil ve Aliya’nın Pragya’ya ölümcül bir plan yaptıklarını arabasının frenlerini boşalttığını söyler. Arabada hareket halinde olan Abhi Pragya’yı bir daha göremeyeceğini düşünür ve onu çok sevdiğini söylemek için son kez arar. Pragya telefonu açar ve bugüne kadar ona yaşattıkları için çok pişman olduğunu onu çok sevdiğini söyler. Araba gittikçe daha hızlanmaktadır ve Abhi,  Pragya’ya ölüme gittiğini fakat kalbinin her zaman ona ait olduğunu söyler. Pragya duyduklarına anlam veremez ve seni hiç bir zaman terk etmeyeceğim sen ölmeyeceksin derken araba yuvarlanır Abhi’nin elindeki telefon düşer.

Şoka giren Pragya kendine gelir gelmez kazanın olduğu yere gitmek için evden çıkar. O sırada yoldan geçen bir kadın onu kaza yerine götürür. Pragya yol boyunca sadece Abhi’nin iyi olmasını umar. Pragya kaza yerine vardığında gördüklerine inanamaz aşağı yuvarlanan arabanın yanına indiğinde Abhi hareketsiz bir şekilde yerde yatmaktadır. Purab’ta bu sırada nihayet Abhi ve Pragya’nın kaldığı eve gelmiş fakat evde kimse yoktur.

Tanu ve Aliya ise Pragya’nın akıbetini merak ederken Nikhil arayarak kazayı Abhi’nin yaptığını ve uçuruma yuvarlanarak öldüğünü söyler. Aliya abisinin öldüğünü öğrenince çok üzülür ve ölümünden Nikhil’i sorumlu tutar. Pragya kanlar içinde hareketsi yatan Abhi’yi hastaneye ulaştırır, fakat doktorlar yolda gelirken öldüğünü söyler… Abhi ölecek mi yoksa kurtulacak mı? Tamda aralarındaki tüm sorunları çözmüşken Abhi ölüm kalım savaşında hayata tutunabilecek mi?

Ah Kalbim 167. bölüm özeti 5 nisan heyecan dolu bir bölümü geride bıraktık. Ah Kalbim 5 nisan özeti dram yüklü bir bölümle izleyenleri üzdü. Gelecek bölümde neler yaşandığını öğrenmek için bizi takipte kalın…Bölümle ilgili yorumlarınızı bekliyoruz. 

Comments are closed.