Ah Kalbim 17 Kasım 29. Bölüm Özeti ve Fragmanı


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 12:57
0

Ah Kalbim dizisi özetlerimiz ozee.com’un resmi internet sitesindeki orjinal dizinin bölüm özetlerinin ingilizceden çevirilmesi ile oluşmaktadır. Orjinal bölümler ile Kanal 7’deki bölümler arasında bazı bölüm farklılıkları olabilir. Kanal 7 dizinin bölümlerini sahneleri keserek oluşturmaktadır. Yaklaşık 85 dklık videolardan oluşan bölümler orjinal bölümlerle aynı gitmemektedir. Bunun takip edilmesi de oldukça güçtür. Bu yüzden çevirilerimizde dizinin orjinal bölümlerinden 4 tanesi birleştirmekteyiz.

Ah Kalbim 17 Kasım 29. Bölüm Özeti ve Fragmanını haberimizden takip edebilirsiniz. ÇEviri ekibimiz tarafından özenle hazırlanan özetler Ah KAlbim dizisinin ingilizce özetlerinden çıkarılmaktadır. Çeviri anında Hintçe-İngilizce ve Türkçe dil bilgisi kurallarından kaynaklı anlam bozuklukları titizlikle düzeltilmektedir. ancak bazen gözden kaçan hatalar olabilmekte. Bu tarz hatalar için şimdiden siz değerli takipçilerimizden özür dileriz. İşte Ah Kalbim 17 Kasım 29. Bölüm Özeti

Abhi ve Pragya birbirleriyle savaşmaya devam ederken, Tanu Abhi’nin evine varır ancak Dadıi’nin kuzenlerinin hakaretine uğrar. Tanu onlara öfkelenir ve Abhi’nin onu sevdiğini ve evleneceğini söylemeye karar verir ancak Alia onu durdurmayı başarır ve sorumluluğunun Dadı’yı memnun etmek olduğunu hatırlatır. Daha sonra, Abhi Pragya’nın evine onunla birlikte gider ve orada Pragiya, Abhi’ye, annesine durumu hakkında her hangi bir şey açıklamamasını ister. Daha sonra Pragya, Abhi’ye evden ne zaman geri gideceğini sorar.

Abhi, onunla ve ailesinin önünde oynamak zorunda olduğu tiyatrodan sıkıldığını söyler. Bu arada Mitali babasından biraz para ister. Babası ise kocası Raj ile bir sözleşme imzaladığı takdirde tüm sorunların çözüleceğini söyler.

Sarla, Pragya’nın Abhi ile olan ilişkisi hakkında gerçeği gizlediğini ve gerçeği bilmekte ısrar ettiğini hisseder. Pragya, Annesini  Abhi ile arasında her şeyin iyi olduğuna ikna etmeye çalışır. Bu arada Bulbul, annesinin Purab’tan ayrılma isteğinden dolayı üzgündür. Purab nihayetinde Bulbul’u yalnız bırakmaya karar verir ve bir daha onun yüzünü asla göstermeyeceğini taahhüt eder. Bülbül evine ulaşır ve annesine sarılır.

Ancak Sarla ona öfkelenip eşyalarını toplar ve Purab ile birlikte kalmasını ister. Pragya bunu görür ve Bülbül’e çok üzülür. Bülbül’e, annesinin önünde tüm gerçeği anlatacağını söyleyerek annesinin onunla ilgili yanlış anlamalarını önleyeceğini söyler. Ancak Bulbul, kız kardeşini durdurarak ailenin başka sorunlarla yüzleşmesine neden olacaktır.

Abhi, Bulbul ve Pragya ciddi bir konuşma yaparken odaya girer ancak Pragya’nın annesinin önünde çok ciddi bir şey olmaması için ortamı sakinleştirmeye çalışır. Daha sonra, Dadı ve kuzenleri Abhi ve Pragya’ya şimdi bir bebeğe sahip olmaları konusunda ısrar ederler ancak bu Abhi’yi yalnızca kızdırır. Daha sonra, Abhi bir reklam çekimi için bir teklif alır ve kendisiyle birlikte Pragya’yı da getirmesini isterler. Abhi reklam müdürüne eşini sürekli getiremeyeceğini, ancak eşini Dadı’nın getirebileceğini söyler. Bu arada Tanu ve Alia, Pragya’nın çekimlere gideceğinden dolayı Abhi’nin ve ondan uzak kalacağını düşünmektedirler.

Abhi Praggya’nın Pune’a yaptığı yolculukta kendisine katılmak istemez  ve ikisi de tartışmalara girdiğinde Tanu odaya girer ve Abhi’ye,Pragya’nın ilişkilerine hakaret ettiği gerekçesi ile kendisine tokat attığını söyler. Daha sonra Abhi’ye Pragya’yı intikam almak istediğinde tokatlamasını ister; hemen o anda Abhi’nin “dadi” si ve kuzenleri odaya girer.

Tanu derhal perdelerin arkasına gizlenir. Dadı, gezisi hakkında Abhi ve Pragya ile konuşur. Odayı terk etmek için arkasını döndüğünde perdelerin arkasından bir hapşırık sesi duyar. Pragya bu işi bir şekilde halleder. Daha sonra, Abhi Pragya’nın kendisine katılmasını engellemek için girişimde bulunur ve meyve suyuna ilaç karıştırır, ancak planı başarısız olduğunda hayal kırıklığına uğrar.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


https://youtu.be/3QqJuhKgHc4