Ah Kalbim 17 Nisan 179. Bölüm Özeti


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 05:55
1

Ekranların ilgiyle takip edilen gündüz kuşağı dizisi Ah kalbim yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. İşte Ah Kalbim 17 nisan 179. bölüm özeti…

Ah kalbim son bölümde Abhi, Aliya ve Tanu bir mekanda otururken tanıdık bir müzik yapımcısı Abhi’ye eşini sorar. Abhi duydukları karşısında şok olur.  Aliya adamı apar topar yanlarından uzaklaştırır, ona durumu anlatır ve biraz sonra gelip Aliya’ya çocuğunun nasıl olduğunu sormasını ister. Aliya masaya geri döner ve adamın aklını yitirdiğini normal olmadığını söyler. Aynı adam biraz sonra masaya tekrar gelir ve Aliya’ya bebeğinin nasıl olduğunu sorar. Böylece Abhi adamın gerçekten aklıyla ilgili sorunları olduğuna kanaat getirir. Adam Aliya’nın anlattıklarından sonra böyle bir numara yapmıştır.

Dadi eve döndüğünde Dasi’ye Pragya’yı gördüğünü söyler. Dasi ona gözlüklerini yenilemenin vakti geldiğini söyler. Dadi ise her geçen gün Pragya’yı daha çok özlediğini söyler. Tanu ve Abhi güzel vakit geçirirler. Tabu Abhi’nin çok eğlenceli olduğunu söylüyor. 1 ay boyunca boş olduğunu birlikte bir şeyler yapabileceklerini söyler. Abhi zamanı olmadığını bu konulara Aliya’nın baktığını söylüyor. Aliya ise buna imkan tanıyacağını söylüyor. Ardından Abhi ,Dadi beni merak eder der ve masadan kalkar. Tanu ve Aliya ise mekanda biraz daha vakit geçirir.

Aliya daha da ileri gider ve Tanu’yu evlerine getirir. Tanu’yu karşılarında gören evdekiler çok şaşırır. Dadi kendilerini ihanet eden birini bu evde görmek istemediğini söyler. Aliya ise Tanu’nun gerçekleri Abhi’ye anlatmasını çok isterim fakat Abhi’nin sağlığı bunu kaldıramaz diyerek şantaj yapar. Tanu yemek masasına geçer ve evdekiler mecburen ses çıkaramazlar.

Abhi ise kendisinden iş konusunda yardım isteyen Pragya’yı iş iş gezdirir. Abhi iş görüşmelerine Pragya’yı kasıtlı olarak götürmez. Her seferinde Pragya’ya kabul edilmediğini söyler. Sonunda Pragya’ya çok iyi bir iş bulduğunu asla geri çevirmemesi gerektiğini söylerken Pragya çok mutludur. Onu yeni iş yerine götürüyorum diyerek kendi evine getirir. Pragya ve evdekiler çok şaşkındır. Abhi Pragya’yı yeni asistanı olarak tanıştırır. Herkes daha da şaşırır. Aliya ise Pragya’nın yeterince donanımlı olmadığını söyler ve karşı çıkar. Aliya ve Tanu bir saat içinde duygu karmaşası yaşamışlardır.

Abhi Pragya’yı Dadi ile tanıştırıyor. Fakat evdekiler çok tedirgin. Herkes Abhi’nin sağlığına zarar gelmesinden kokuyor. Öyle ki Robin bile Pragya’ya yüz vermiyor. Dadi Pragya’ya neden buraya geldiğini sorar. Pragya ise bunun tamamen kader olduğunu anlatır. Dadi onu Abhi’nin sağlığına zarar verecek bir şey yapmaması için uyarır. Dadi, Pragya’nın Abhi’nin yanında olmasından  rahatsız olduğunu göz yaşları içinde Dasi’ye anlatır.

 

Ah Kalbim 179. bölüm fragmanı, Ah Kalbim 17 nisan özeti

Comments are closed.