Ah Kalbim 175. Bölüm Fragmanı 13 Nisan Özet


Güncelleme: 30 Ocak 2018 : 04:22
1

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Ah Kalbim 175. bölümde neler olacak? Ah Kalbim 13 Nisan özetinde neler yaşanacak? İşte Ah Kalbim 175. bölüm fragmanı 13 nisan özeti


Ah Kalbim 14 Nisan Özeti 176. Bölüm Fragmanı


Ah Kalbim son bölümde Abhi akşam odasına girdiğinde karşısında kendisini bekleyen Aliya’yı görür. Aliya Abhi’ye yeni resepsiyonist kız hakkında sorular sorar. Yani Pragya’yla ilgili ağzından laf almaya çalışır. Abhi Nikita’nın çok farklı bir insan olduğunu söyler. Aliya ise onun bir rock star olduğunu böyle basit kızlarla düşüp kalkmaması gerektiğini bunun ileride kendine zarar vereceğini söyler. Abhi, dürüst ve sahtekar insanları birbirinden ayırabildiğini Nikita’nın da dürüst bir insan olduğunu söyler.

Aliya daha fazla tahammül edemez ve odadan çıkarken Abhi’nin fuggi diye bir şarkı mırıldandığını duyar. Geri döner ve fugginin ne anlama geldiğini sorar. Abhi bu kelimenin sihirli bir kelime olduğunu ve onun ruhunu yansıttığını söyler. Aliya iyice deliye döner ve sinirle odadan çıkar. Aliya’nın telefonu çalar arayan Tanu’dur. 2 dakika içinde aşağıya inmezse eve gelip Abhi’yle tanışacağını söyler. Pragya ve Aliya sonunda karşılaşır. Aliya Pragya’yı azarlar. Abisinin yanında olmasından dolayı kızar ve onun sağlığını düşünmediğini söyler. Pragya onunla karşılaşmalarının tamamen tesadüf olduğunu onları kaderin birleştirdiğini söyler. Ayrıca Abhi’nin sağlığına kavuştuğunda Tanu ve Nikhil’in onu öldürmeye çalıştığını öğrenecek o zaman ne yapacağınızı merak ediyorum diye ekler.

Pragya’nın yanından ayrılan Aliya, Tanu ile buluşur. Artık tanışmalarının vakti geldiğini söyler. Pragya’yı bu şekilde saf dışı bırakacağını düşünür. Aliya güzel bir plan yapmıştır. Abhi’yi ünlü müzik yapımcısı Bay Gulati ile tanıştırır. Gulati ona planlarından bahseder. Katalog çekimleri için bir manken ayarladığını söyler. Manken ise Tanu’dur. Abhi poz veren Tanu’ya hayran olur ve Aliya.’ya onu tanıyıp tanımadığını sorar. Aliya ise Pragya’nın bu anları görmesi için Sara’yı arıyor ve Abhi’ye ait olan CD’yi Pragya’ya birlikte göndermesini istiyor. Pragya CD’yi alıyor ve Abhi’ye getiriyor. Abhi Tanu’yu izlemekten Pragya’yı fark etmiyor bile. Pragya oldukça üzgündür. Aliya Abhi’yi Tanu’yla tanıştırıyor ve onlar için bir randevu ayarladığını söylüyor.

Pragya Abhi’ye CD’yi getirdiğini ama kendisinin onu görmezden geldiğini söylüyor. Abhi Pragya’dan özür diler. Ancak bunu kimseye söylememesi gerektiğini bir rack star benden özür diledi diye hava atmamasını söylüyor. Pragya masumca gülümsüyor. Abhi Tanu ile tanışacağı için sevinir.

Pragya Aliya’nın küstah sözlerini hatırlar ve üzülür. Pragya’nın bu hali Biji’nin dikkatini çeker. Pragya’da her şeyi anlatmasını ister. Pragya Abhi’nin Tanu ile yakınlaştığını kendisini görmezden geldiğini anlatır. Bu yüzden artık işe gitmeyeceğini söyler. Biji onu cesaretlendirir. Hayallerinden vazgeçmemesi gerektiğini söyler. Aliya ise şeytanın bile aklına gelmeyecek bir planla Pragya’nın Abhi’den umudunu kesmesini sağlar. Abhi duştayken cebine damatlık fotoğrafını koyar. Abhi ceketini giyerken fotoğraf düşer. Fotoğrafı gören Abhi ben evli miydim der ve fenalaşarak bayılır. Abhi’yi kontrol için eve gelen doktor 3 gün boyunca evden çıkmadan dinlenmesi gerektiğini söyler. Amacı Abhi ve Tanu’nun 3 gün boyunca bir otelde eğlendikleri yalanını Pragya’ya duyurmak ve onun Abhi’den umudunu kesmesini sağlamaktır.

Ah Kalbim 175. bölüm özeti, Ah Kalbim 13 nisan özeti sorularının yanıtını sizler için paylaştık. Gelecek bölümlerin özeti ve tüyolarını takip etmeyi unutmayın.

Comments are closed.