Ah Kalbim 177. Bölüm Özeti 15 Nisan Fragman


Güncelleme: 30 Ocak 2018 : 05:22
1

Ah Kalbim son bölümde gösterişli bir gecede albüm tanıtımı yapacak olan Abhi’yi kötü bir sürpriz beklemektedir. Abhi’nin başına neler gelecek? Ah Kalbim 177. bölüm özeti 15 nisan fragmanı

Ahbi’nin albüm lansmanı için düzenlenen gecede CD’yi DJ’ye vermesi için Aliya Pragya’yı görevlendirir. Fakat CD’nin orijinal  halini değiştirmiştir. Basın ve hayranları Abhi’nin yeni CD’sini heyecanla beklemektedir. Pragya CD’yi çalması için DJ’ye verir. CD çalmaya başlayınca herkes hayal kırıklığına uğrar. Çalan şarkı Abhi’nin değildir. Abhi çok utanır ve sahneden iner. Aliya ise amacına ulaşmanın vermiş olduğu zevkle kahkahalar atar. Pragya’nın Abhi’nin gözünden düşeceğini düşünür.

Tüm olanlardan Pragya’nın sorumlu olduğunu düşünen Abhi ise Pragya’ya hesap sorar. Nasıl böyle bir amatörlük yaptığını bu denli önemli bir konuda böyle bir hatayı nasıl yaptığını sorar ve onu azarlar. Yıllardır dişimle tırnağımla yaptığım kariyerim senin yüzünden yerle bir olabilir der. Pragya ise kendisinin bir hatası olmadığını ona verilen CD’yi çaldırdığını söylüyor. Bu konuda suçlu olmadığını düşünen Pragya kendine gelen güvenle Abhi’ye bağırmaya başlıyor. Abhi’nin hayranları ikilinin kavgalarını bölüyor ve fotoğraf çektirmek istiyor. Fotoğraf ve imza faslından sonra Pragya Abhi’yi azarlamaya devam ediyor.

Fakat siniri geçmiyor. Suçlu olmadığı halde Abhi’den  fırça yemeyi bir türlü kendine yediremiyor. Dışarı çıkıyor ve Abhi’nin posterini azarlamaya devam ediyor. Bu sırada Purab yanına geliyor ve sakin olması gerektiğini söylüyor. Ancak Pragya bu seferde Purab’ı azarlıyor. Biraz sonra kendine gelen Pragya ya Purab tüm gerçekleri anlatıyor. Tüm bunları Aliya’nın planladığını, Abhi’nin gözünden düşmen için CD’yi onun değiştirdiğini söylüyor. Gerçekleri öğrenen Pragya ise Abhi’nin çok üzerine gittiğini düşünuyor ve üzülüyor.

Eve gelen Pragya, Abhi’nin onu suçsuz yere azarlamasından bahsediyor. Fakat Abhi’nin evde olduğundan habersizdir. Pragya Abhi’yi karşısında görünce onu bu eve kim aldı diye soruyor. Abhi istersen benim konuş diyor. Ondan defalarca özür dilememe rağmen kendisini dinlemeden hala fırça attığını söylüyor. Pragya’ya çok egolusun diyor evden çıkıyor. Sarla ve Biji ise arkasından gülüyor. Pragya ve Abhi’nin hala çocuk gibi olduklarını söylüyorlar.

Ertesi gün ofise gelen Aliya bu rezilliğe sebep olan Pragya’nın işten çıkarılması gerektiğini söylüyor. Abhi ise o zaman Sarla ve diğer çalışanlarında atılması gerektiğini söylüyor. Aliya bu planında işlemediğini anlayınca daha etkili bir plan yapmak için işe koyuluyor. Sarla ise Pragya ya Abhi’nin gözüne gözükmemesi gerektiğini söylüyor. Pragya’da bende onu görmek istemiyorum der. Abhi ise Pragya’dan özür beklemektedir. Pragya ve Abhi karşılaştıklarında Abhi ona fuggiden bahseder. Pragya fugginin ne olduğunu sorar. Abhi ise fuggi benim aşkım cevabını verince Pragya çok duygulanır ve ondan özür diler.

Ah Kalbim 177. bölüm 15 nisan özeti 

Comments are closed.