Ah Kalbim 189. Bölüm Fragmanı 26 Nisan Özeti


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 04:59
1

Ah Kalbim 189. bölüm özetiyle tekrar sizlerleyiz. Dizinin son bölümünde Pragya ve Sarla meçhul bir şehre doğru yola çıkarlar. Pragya tren istasyonunda Abhi’nin kendisine bağırdığını bir buket çiçek vererek af dilediğini hayal ediyor…


Ah Kalbim 190. Bölüm Özeti 27 Nisan Fragmanı


Abhi her yerde Pragya’yı arıyor ama ne yazık ki bulamıyor. Dadi ise Abhi ve Pragya’nın birleşmesi için dua ederken göz yaşlarına hakim olamıyor. Aliya  Nikhil’in yanına geliyor ve  abisini öldürmeye nasıl cesaret edersin diyerek tokat atıyor. Nikhil’in adamı Pragya’nın istasyonda olduğunu söylüyor.

Abhi bütün sinirini muhasebeciden çıkarmak için yanına gider. Adamı hırpalamaya başlayınca bütün gerçekleri dökülür. Her şeyi tek başına yaptığını Pragya’nın hiç bir şeyden haberi olmadığını söylüyor. Tam Aliya’nın ismini vermek üzereyken Aliya gelir ve adama tokat atar. Onu bir köşeye çeker ismini verirse bütün ailesini öldüreceğini söyler. Biraz para verir ve adamı gönderir. Bu sırada Pragya ve Sarla yeni evlerine gelmiştir.

Pragya sütçünün sesini duyuyor ve dışarı çıkıyor. Abhi’yi bir an bile aklından çıkarmayan Pragya sütçüyü Abhi olarak hayal ediyor ve ondan kilo kilo süt alıyor. Bu sırada Biji geliyor ve Pragya kendine geliyor. Diğer taraftan Abhi ise ne olursa olsun Pragya’yı bulacaktır. Bunun pahasına Palghar sokaklarına herkese Pragya’nın fotoğrafını gösteriyor. Pragya’nın fotoğrafını gösterdiği bir genç koşarak Pragya’nın yanına gidiyor ve onu birinin aradığını söylüyor. Pragya gençten onu Abhi’nin yanına götürmesini istiyor.

Pragya Abhi’yi görür ve duygusal anlar yaşanır. Pragya’yı uzaktan gören Abhi bunun hayal olduğunu sanıyor. Aliya tekrar Nikhil’le görüşür Pragya’yı öldürmesini ancak abisine dokunmamasını söyler. Nikhil intikamını almak için Pragya’yı öldüreceğini söyler. Pragya tapınağa gidip dua eder. Abhi’de rüzgarın etkisiyle tapınağa girer İçeride Pragya’yı görünce Tanrı’nın bu kez ona yardım ettiğini düşünüyor.

Abhi’yi gören Pragya ondan uzaklaşmaya çalışıyor. Abhi onu durduruyor ve tüm gerçekleri anlatıyor. İsterse Purab’ı arayabileceğini söylüyor. Pragya ona inanıyor. Abhi onu almadan eve gitmeyeceğini söyleyince Pragya ailesinin buna asla izin vermeyeceğini söylüyor. Abhi Sarla’yı nasıl ikna edeceğimi biliyorum der. Pragya’nın iş sözleşmesinde geçen maddeyi gündeme getireceğini söyler. Maddede Pragya’nın işten ayrılması durumunda yüklü bir tazminat ödemesi gerektiği yazmaktadır.

Ah Kalbim 189. bölüm fragmanı 26 nisan özeti

Comments are closed.