Ah Kalbim 190. Bölüm Özeti 27 Nisan Fragmanı


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 04:58
1

Heyecanın tüm hızıyla devam ettiği Ah Kalbim 190. bölümde neler olacak? Ah Kalbim 190. bölüm özeti ve 27 nisan fragmanı….

Dizinin son bölümünde Abhi Pragya’yı bulmuştur. Fakat onu tekrar eve gelmesi için ikna edememiştir. Pragya ailesinin buna izin vermeyeceğini söylemiş ve Abhi’nin yanından uzaklaşmıştır. Bu sırada Nikhil’in adamları Pragya’yı öldürmek için hedef alır fakat Sarla onu çağırınca planları bozulur. Pragya’yı öldüremeyen adamlar onu kaçırırlar. Bu sırada Abhi ve Sarla da olaya şahit olur ama onlara engel olmazlar. Sarla Abhi’yi suçlarken Abhi ona Pragya’yı sağ salim getirme sözü verir ve hemen harekete geçer.

Adamlar Nikhil’i arar ve Pragya’yı kaçırdıklarını söyler. Nikhil hemen oraya gelip yarım kalan işini bitireceğini söyler. Nikhil Pragya’nın yanına gelir ve yüzünü açar. Nikhil seni buradan kim kurtaracak derken Pragya Abhi diye bağırır. Nikhil tüm pişkinliğiyle Pragya’ya nasıl ölmek istersin diye soruyor. Balta, bıçak ve sopa gösteriyor. Pragya çok korkmuştur. Bu sırada Abhi içeri girer ve adamları teker teker haklar. Nikhil yüzünü kapar ve Pragya’nın boğazına bıçak dayar. Abhi Pragya’yı ondan da kurtarır.

Abhi Pragya’nın ellerini çözerken Nikhil arkadan kafasına sopayla vurur. Abhi aldığı darbenin etkisiyle gel git yaşar ve Pragya diye bağırır. Abhi’nin bu halini gören Nikhil kaçmayı başarır. Pragya Abhi’yi eve götürür. Pragya evdekilere Abhi’nin Pragya diye bağırdığını anlatır herkes umutlanır. Purab’tan Pragya’nın kaçırıldığını öğrenen Dadi Aliya’nın odasına gelir ve ikisini de tokatlar. Pragya’ya bir şey olursa onları polise vereceğini söyler.

Bu sırada Aliya Nikhil’i arar. Nikhil her şeyi anlatır. Abhi’nin son anda bayılırken Pragya diye bağırdığını söyler. Tanu  evdeki son günleri olduğunu düşünür. Aliya Nikhil’e bağırırken Dadi’de onları dinlemektedir.

Abhi’nin ayılmasını bekleyen Pragya ve ailesi çok heyecanlıdır. Abhi Fuggi diyerek uyanır. Pragya çok mutlu oluyor. Abhi’nin hafızasını kazandığını düşünüyor. Ancak düşündükleri gibi olmaz. Abhi hafızasını kazanmamıştır. Abhi kendine gelir gelmez Sarla’dan evlerine geri dönmelerini ister. Sarla kabul eder ve kızını kendi ve Abhi arasında seçim yapmak zorunda bıraktığı için suçlu hisseder. Dadi, Pragya ve Abhi’yi aarti töreniyle karşılar. Aliya ve Tanu çok sinirlidir. Pragya yanlarına gelir ve onları ayıramayacaklarını söyler. Abhi Dadi’ye Sarla’ların ev sorununu çözdüğünü anlatır.

Ah Kalbim 190. bölüm 27 nisan özeti

 

 

Comments are closed.