Ah Kalbim 198. Bölüm Fragmanı 5 Mayıs Özeti


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 05:08
1

Ah Kalbim 198. bölüm özetiyle tekrar sizlerleyiz. Dizinin son bölümünde Pragya kimliği belirsiz bir takım adamlar tarafından kaçırılmıştı.


Ah Kalbim 6 Mayıs Özeti 199. Bölüm Fragmanı


Abhi ise saagnet töreninde Pragya’nın gelmesini bekliyor. Pragya adamlara onu bırakmaları için yalvarıyor. Onlara evli olduğunu insafa gelmelerini isterken bir şekilde adamların elinden kurtulmayı başarıyor. Eline geçirdiği telefonla sürekli Abhi’yi arıyor. Fakat Abhi o sırada basının ve Aliya’nın zorlaması sonucu Tanu’yla dans ettiği için telefonlara cevap veremiyor. Pragya bir türlü Abhi’ye ulaşamayınca Purab’ı arıyor. Pragya Purab’a kimliği belirsiz adamlar tarafından kaçırıldığını söylüyor. Purab nerede olduğunu tarif etmesini istiyor. Pragya terk edilmiş bir fabrikada olduklarını dışarıdan tren sesleri geldiğini söylüyor. Purab hemen geleceğini söylüyor.

Pragya adamlara tekrar yakalanıyor. Dadi Pragya’nın neden hala gelmediğini düşünürken Abhi ve Tanu dans etmeye devam ediyor. Tanu Abhi’ye ne hissettiğini soruyor. Abhi Nikita’yı düşündüğünü söyleyince Tanu çok sinirleniyor. En mutlu günümüzde bile ondan bahsediyorsun diye çıkışıyor. Abhi bir anda tüm ciddiyetiyle Nikita’yla çok güzel vakit geçirdiğini onun üzülmesine dayanamadığını söylüyor. Tanu peki evlensek ne olacak diye kızıyor.

Bu sırada Purab da Pragya’yı kurtarmaya gidiyor. Adamların her birini hakladıktan sonra Pragya’yı kurtarıyor. Fakat adamların bir tanesi Pragya ve Purab’ın fotoğraflarını çekiyor. Pragya ve Purab ondan habersiz bir an önce Sagnet törenine yetişmeleri gerektiğini konuşuyorlar.

Tanu Aliya’nın yanına geliyor. Abhi’nin sürekli Pragya hakkında konuşmasına dayanamadığını ve tepki gösterdiğini söylüyor. Aliya ona böyle bir tepki verdiği için sinirleniyor. Abhi’nin yanına gidiyor ve bir sekreter yüzünden Tanu’yu neden üzdüğünü soruyor. Abhi herkes benim için aynıdır diyor. Aklı hala Pragya’da olan Abhi’nin gözü kapıdadır. Aliya sagnet işlevinin bir an önce başlaması için misafirleri topluyor.

 

Sonunda Pragya ve Purab art arda kapıdan giriyor. Abhi onlara geç kaldıkları için çıkışıyor. Abhi Pragya’yı odasına götürüyor. Ona övgüler yağdırıyor. Onsuz bir hayat düşünemediğini, onsuz besteler yapamayacağını, onu çok özlediğini söyler. Pragya donmuş kalmıştır. Pragya’da ona elini uzatır. Aşklarının deniz ve kum, yıldız ve güneş gibi olduğunu söyler. Biraz sonra Mitali gelir Sagnet töreni için Abhi’nin beklendiğini söyler. Abhi aşağıya iner.

Ah Kalbim 5 mayıs özeti, Ah Kalbim 198. bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=f0nKqchZSfM

Comments are closed.