Ah Kalbim 2 Nisan Pazartesi 164. Bölüm Özeti


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 05:41
1

Ah Kalbim dizisinde 1. nisan 163. bölüm özeti izleyenleri şok etti. Tanu’nun bu kadar ileriye gitmesi herkesi şaşırttı. Ah Kalbim 2 Nisan 164. bölümde yine heyecan dolu sahnelerle izleyicileri bekliyor. İşte ayrıntılar…


Ah Kalbim 165. Bölüm Özeti 3 Nisan Salı


Tanu bu sefer fazla ileri gitmiş ve bebeğinin katili olarak Pragya’yı göstermiştir. Pragya her şeyden habersiz tüm iyi niyetiyle eczaneden Tanu  için ilaç alırken kendisini ve bebeğini öldürmeye Pragya’nın teşebbüs ettiğini haykırmaktadır. Herkes şaşkınlık içinde onu dinlerken kimsenin bebeği için üzülmediğini tek düşündüklerinin Pragya olduğunu söyleyerek ağlar. Abhi ise Tanu’ya asla güvenmemektedir. Fakat Tanu bu haldeyken onun üzerine  gitmek istemez.

Dadi ve Purab, Pragya’nın kesinlikle böyle bir şey yapmayacağını söylerken Nikhil, olay anında kendisinin de orada olduğunu ve şahitlik yaptığını söyler. Bununla da kalmayarak pek çok görgü şahidi olduğunu olduğunu söyler. Purab söylenenlerin tamamen düzmece olduğunu ve Pragya’nın suçsuzluğunu ispatlayacağını söyler. Abhi bu sırada Tanu’nun odasına girer. Tanu, üzüntüden çılgına dönmüş bir şekilde bağırmaya başlar, her şeyin sorumlusunun Pragya olduğunu, bebeğini onun yüzünden kaybettiğini haykırır. Hatta Pragya’ya çok yüz verdiği için bebeğin ölümünden Abhi’nin de suçlu olduğunu söyler. Pragya’ya kör kütük aşık oldu için gerçekleri ve doğruları göremediğini en az Pragya kadar sorumlu olduğunu haykırır.

Durmadan bebeğinin öldüğünü feryat ederken, Pragya kapıdan içeri girer. Duydukları karşısında şaşkına dönen Pragya, Tanu’nun yalan söylediğini anlatmaya çalışır. Fakat Tanu ısrarla bebeğimi sen öldürdün sen bir katilsin sözlerini tekrarlar. Pragya kendini savunmaya çalışsa da kimse onu dinlemez. Ve bu sırada Tanu’dan herkesi şaşkına uğratan bir hamle gelir. Pragya’ya evden gitmesini söyler ve bu kararı Abhi’yle birlikte aldıklarını ekler. Şaşkınlık içinde Abhi’nin yüzüne bakan Pragya hiç beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kalır. Abhi yalnız kalmak istediğini bebeğini kaybettiğini ve başka hiç bir şeyle uğraşmak istemediğini söyleyerek Pragya’ya kal demez.

Diğer taraftan kızının perişan olduğunu gören Sarla her şeyi Abhi’ya anlatacağını söyler fakat Buji ona engel olur. Abhi’nin zor bir zamandan geçtiğini anlattıklarını anlayacak durumda olmadığını, biraz daha zaman geçmesini söyler. Bu sırada Nikhil ise para karşılığında tuttuğu adamına yalancı şahitlik yaptırmak için Dadi’nin yanına getirir. Olay anında orada olduğunu kazayı Pragya’nın yaptığını söyler. Dadi yalan söylüyorsun diyerek adamı tokatlar. Purab, Dadi’yi sakinleştirir ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracağını söyler.

Pragya bavulunu toplar ve Abhi’nin odasına gelir. Madem yüzümü görmek istemiyorsun ve bana inanmıyorsun bende evden ayrılıyorum der. Ve tüm mal varlığını Abhi’ye devretmiştir. Abhi üzgün ve ağlamaklı gözlerle Pragya’nın arkasından bakakalır ve tek bir söz söylemez. Dadi’nin kendisine engel olacağını düşündüğü için ona haber vermeden evden ayrılır.

Kızının geldiğini gören Sarla ise büyük üzüntü içindendir. Prgaya bütün olanları anlatınca Buji orada kalıp Tanu ile savaşması gerektiğini söyler. Fakat Pragya orada kalmanın hiç bir faydası olmadığını aksine her şeyin daha da kötüye gideceğini söyler. Tanu ise bebeğini kaybettiğine üzülmek yerine Pragya’nın gitmesine, Abhi’nin servetine konmasına ve modellik yıllarına geri döneceği günlerin hayalini kurar.

Sarla daha fazla dayanamaz ve Dadi’yi aramaya karar verir. Ve Dadi’ye söylemediği kalmaz. Pragya’ya sahip çıkmadıklarını ona kendini savunma hakkı bile vermeden evden kovduklarını söyler. Duyduklarına dayanamayan Dadi kendini kaybeder ve yere yığılır. Tamda o sırada içeri giren Purab telefonu eline alır ve Dadi’nin zaten çok üzgün olduğunu ve kimsenin Pragya’nın gittiğinden haber olmadığını söyler.

Tanu ie hazırlanmış partiye gidecektir. Aslına Abhi’nin bu durumdan bile Tanu’nun yalan söylediğini anlaması gerekir. Fakat Tanu o kadar pişkindir ki hiç hiç bir şeyi umursamaz.

Ah Kalbim 2 Nisan 164. bölüm özetini sizlerle paylaştık. Yorumlarınızı bekliyoruz..

 

Comments are closed.