Ah Kalbim 21 Kasım 32. Bölüm Özet ve Fragmanı-Abhi Evlilik Salonunu Kurtaracak


Güncelleme: 21 Kasım 2017 : 00:50
0

Ah Kalbim dizisi özetlerimiz ozee.com’un resmi internet sitesindeki orjinal dizinin bölüm özetlerinin ingilizceden çevirilmesi ile oluşmaktadır. Orjinal bölümler ile Kanal 7’deki bölümler arasında bazı bölüm farklılıkları olabilir. Kanal 7 dizinin bölümlerini sahneleri keserek oluşturmaktadır. Yaklaşık 85 dklık videolardan oluşan bölümler orjinal bölümlerle aynı gitmemektedir. Bunun takip edilmesi de oldukça güçtür. Bu yüzden çevirilerimizde dizinin orjinal bölümlerinden 4 tanesi birleştirmekteyiz. Bugünki özetimiz orjinal bölümleri: 125-126-127-128 dir. Sırası ile 43, 21, 21 ve 20 dk’dır. Yani özetimiz 103 dakikalık bir özettir. Kanal 7’nin orjinal bölümüne denk gelmiyorsa bir önceki yada bir sonraki bölümden başlayabilirsiniz. Özetlerimizi izinsiz alıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır.

Ah Kalbim 21 Kasım 32. Bölüm Özetinde Abhi ve Pragya evlilik dükkanını kurtarmak için işbirliği mi yapacak? Abhi, Dussehra partisi sırasında Alia’yı öldürmeye çalışam Vickey’den Alia’yı nasıl kurtardığı ile ilgili olayı anlatmaya başlar. Pragya Abhi’den partiye katılmasını istediğinde, Dussehra partisine katılmayı reddeder. Abhi Pragya’y, Alia’nın Purab ile evliliğini düzelttiği günün yıllar önce Dussehra gününe denk geldiğini söyler. Bu yüzden kızkardeşinin üzgün halini görmek istemediği için partiye katılmayacağını söyler.

Pragya hala partiye katılmak için onu ikna etmeye çalışıyor ve odadan çıkıyor. Daha sonra, Bulbul ve diğerleri partiye gelir ve Bulbul “dadi” ile buluşur ve hatasından ötürü özür dilemeye çalışır. Ancak ‘dadi’ onu anlar ve doğru zamanda Pragya ile ilgili tüm yanlış anlamaları temizlediğinden, onun mutlu olacağını söyler. Ancak Bulbul’un varlığı Alia ‘ya iyi gelmemektedir.

Abhi bir kez daha Purab’a kızar ve onunla dövüşmeye başlar, Dadı araya girer ve Bülbül ile Purab’ın evli olmadığını, Purab’ın Bülbül’ü sevmediğini söyler. Abhi bir nebze olsun sakinleşir. Bu arada Pragya’nın kuzeni Puneet onu bulur ve evlilik salonunun tehlikede olduğunu söyler.

Pragya ise annesinin yalan söylediğinin farkına varır. Dadı’nın kuzenleri ise Tanu’nun Abhi’yle ilgilendiğinin farkına varırlar ve bunu Pragya’ya söylerler.  Kuzenlerin gerçeği öğreneceğinden şüphelenen Pragya korkar ve hemen Abhi’yi uyarmak için gider. O anda patlayan bir torpil ile kendin geçer ve bayılır.

Abhi Pragya’yı uyandırmayı başarır. Pragya’ya, onunla ilgilenilirken bütün bunları yaptıran kişinin kendisinin olduğunu söyler; ancak Pragya ona inanmayı reddeder. Pragya daha sonra annesiyle yaptığı tartışmayı hatırlar ve annesiyle görüşmeye gider. Annesiyle görüştükten sonra eve geri döner ve kapıda kuzenlerle karşılaşır. Adı2ya bir bahane ile yalan söyler. Diğer yandan kuzenler Pragya’ya Tanu’nun Abhi’ye yakınlaşmaya çalıştığını anlatmaya çalışır ama Pragya bir şekilde buna engel olmaya çalışır. Abhi, Pragya’yı Tanu hakkında “dadi’nin kuzeni” ile konuşurken görür ve Tanu’ya karşı kuzenin beynini yıkamaya çalıştığını düşünür.

Abhi Pragya’nın Dadı’nın kuzenlerinin beynini yıkadığı izlenimine kapılır ve Pragya’ya ders vermeye karar verir. Ancak Pragya’nın annesinin düğün salonunda bahsedince Pragya yıkılır. Pragya Abhi’ye annesinin düğün salonunun tehdit altında olduğunu ve yakın bir zamanda elden gideceğini söyler. Pragya Abhi’den evlilik duvarını yıkmak isteyen BMC’yi etkileme için kendi gücünü ve pozisyonunu kullanmasını ister. Abhi tüm anlatılanları ciddi bir şekilde dinler ve bir anda gülmeye başlar. Daha sonra Alia’da bunu öğrenir ve ailesinin kötü durumda olmasından dolayı mutlu olur.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla