Ah Kalbim 20 Nisan 182.Bölüm Özeti


Güncelleme: 2 Şubat 2018 : 04:20
1

Ah Kalbim 20 Nisan 182. bölüm özeti yine heyecan ve entrika dolu olaylarla izleyenleri şaşırtacak. Dizinin son bölümünde Abhi, Dadi’ye her şeyi anlatmış ve rahat bir nefes almıştır. Şimdi her şeyi basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurma zamanı gelmiştir.

Açıklamanın yapılmasına dakikalar kalmış, Abhi hazırlanmaya başlamıştır. Pragya’dan pantolonunu ister. Bu sırada Pragya yerde bir böcek görür korkar ve yatağa atlar. Böceği gören Abhi ondan daha çok korkar ve o da yatağa atlar. Hatta daha da ileri giderek yorganı üzerine çeker. Abhi Pragya’dan böceği kovalamasını ister. Pragya ben sizin evindeki böceğe karışmam o sizin hamam böceğiniz der. Abhi de kendisinin bir rock star olduğunu böcekle uğraşamayacağını söyler. Ve gülümseten anlar yaşanır. Tam bu  sırada içeri Tanu girer. Onları o halde gören Tanu ne yapıyorsunuz diye çıkışır. Abhi Bebek yapıyoruz der ve lafı yerleştirir.

Tanu Abhi ile özel bir şey konuşacağını söylüyor ve Pragya’yı gönderiyor. Ona Dadi’nin ne tepki verdiğini soruyor. Abhi konuştuklarını ve bir problem olmadığını söylüyor. Basın hazır bir şekilde Abhi ve Tanu’nun açıklamasını bekliyor. Dasi Dadi’ye ne yapacağını söylüyor. Dadi elinden bir şey gelmediğini söylüyor ve dua ediyor. Ve sonunda Ahbi ve Tanu basın mensuplarının önüne geçiyor.

Abhi öncelikle insanların hayatlarını etkileyen iftira nitelikleri haberleri yapan basını eleştiriyor. Ardından Tanu’yla sadece arkadaş olduklarını evlilik söz konusu olduğunda açıklayacaklarını söylüyor. Tanu ve Aliya şok olurken Dadi ve Pragya mutluluktan uçuyor.

Tanu ve Aliya bir odaya kapanır ve sinirden ne yapacaklarını şaşırırken bu duruma kimin sebep olduğunu düşünürler. Tanu, Abh’yi buna Pragya’nın ikna ettiğini söylerken Aliya buna cesaret edemeyeceğini Abhi’nin sağlığını tehlikeye atmayacağını söylüyor. Tanu o zaman bunu kim yaptı diye sorunca içeri Dadi giriyor ve “Ben” diyor. Abhi ve Tanu’nun evlenmesine asla izin vermeyeceğini, Abhi’ye zarar gelmeyeceğini bilsem ikinizi de evden kovarım diyor odadan ayrılıyor.

Tanu Pragya’ya çok kızgındır onun merdivenlerden indiğini görür ve itekler. Merdivenlerden düşen Pragya’ya Abhi yardım der. Onu kucaklar odasına götürür ve ilk müdahaleyi yapar. Bu sırada Pragya ve Abhi çok yakınlaşır ve uzun süre bakışır.(Duygusal anlar yaşanır) Tanu Abhi’nin odasına aniden giriyor ve bir işçiyle ilgilendiği için ona kızıyor. Abhi ise Pragya’nın onun yüzünden düştüğünü hala konuştuğunu söylüyor ve kızıyor. Tanu jet hızıyla dönüş yapıyor ve Abhi’yi övmeye başlıyor.

Ah Kalbim 182. bölüm özeti

 

Comments are closed.