Ah Kalbim 200. Bölüm Fragmanı 7 Mayıs Özet


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 02:13
1

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Ah Kalbim’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ah Kalbim 200. Bölüm özetiyle tekrar sizlerleyiz.


Ah Kalbim 8 Mayıs Fragmanı 201. Özeti


Dizinin son bölümünde Purab’ın beklenmeyen itirafı herkeste şok etkisi yaratmıştı. Abhi, Pragya ve Purab’ın ilişkisini kıskanmış ve tepkisini onlara belli etmişti. Daha sonra ikisinden de özür dilemiş ve onlarla birlikte bir yemek düzenlemiştir. Tanu, Abhi, Purab ve Pragya birlikte davete gidecekler.

Purab Abhi’nin duygularını ortaya çıkarmak için böyle bir plan yaptığını. Onu kıskandırarak duygularını açığa çıkaracağını anlatır. Pragya’nın plan hakkında tereddütleri vardır. Fakat kabul etmekten başka çaresi yoktur.

Abhi davet için Pragya’yı almaya gider. Pragya muhteşem gözükmektedir. Abhi’nin Pragya’yı görür görmez nutku tutulur. Pragya arabaya binince Abhi ona Purab’la ilgili sorular sorar. Pragya araba kullanırken konuşmaması gerektiğini söyler. Biraz sonra Abhi’nin telefonu çalar. Arayan Tanu’dur. Yarım saattir onu beklediğini söyler ve kızar.

Şimdi hep birlikte davete gelmişlerdir. Biraz sonra otel müdürü bir oyun oynayacaklarını ve çiftlerin ruh ikizinin kim olduğunu bulmak için sorular soracaklarını söyler. Kadın ve erkeklere ayrı ayrı sorular soruluyor ve bilgisayara yükleniyor. Oyunun sonunda Abhi ve Pragya en uyumlu çift seçiliyor. TAnu sonuç karşısında çok sinirleniyor. Otel müdürü en uyumlu çiftin dansa kalkmasını istiyor. Abhi Purab’tan izin alarak Pragya’yı dansa kaldırıyor. Dansın sonunda müdür Abhi’den Pragya’ya tacını takmasını istiyor. Abhi Pragya’ya  tacını takıyor.

Pragya Abhi ile dans ederken Purab’ta başka bir kızla dans etmeye çıkıyor. Abhi Pragya’ya kıskanç olup olmadığını soruyor. Pragya onu önemsemediğini söylüyor. Ben seninle dans ederken o beni kıskanmadı diyor. Biraz sonra Tanu Abhi’nin yanına geliyor ve dans etmek istiyor. Abhi Pragya’yla dans ederken ayağını incittiğini söyleyerek Tanu’yu reddediyor. Bu ırada başka birisi Tanu’yla dans etmek istediğini söylüyor. Abhi tam zamanında geldin diyor. Tanu adamla dans ediyor.

Ah Kalbim 20o. bölüm özeti Ah Kalbim 7 Mayıs özeti ve fragmanı

Comments are closed.