Ah Kalbim 25 Nisan Fragmanı 188. Bölüm Özeti


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 03:58
1

Ekranların sevilen günlük dizisi Ah Kalbim 188. bölüm özetiyle sizlerleyiz. Dizinin son bölümünde Pragya Aliya’nın komplosu yüzünden hapse girmiştir. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Ah Kalbim 25 nisan özetinde neler olacak işte detaylar…


Ah Kalbim 189. Bölüm Fragmanı 26 Nisan Özeti


Pragya nezarethanede kendi kendine konuşurken omzuna bir el dokunduğunu hisseder. Bu el Abhi’dir. Abhi, Pragya’ya inandığını onsuz olamayacağını, Dadi ve şarkılarından sonra en çok onu sevdiğini söylüyor. Aliya ile konuştuğunu davayı geri alacağını söylüyor ve Pragya’nın elinden tutarak dışarı çıkıyorlar. Ve sonra bunun bir hayal olduğunu anlıyor.

Abhi karakola gitmeye karar veriyor ve evden çıkarken onu Aliya ve Tanu durduruyor. Abhi onlara Nikita’yı kurtarmaya gittiğini söyleyince Aliya hırsız birine nasıl yardım edersin anlamıyorum diyor. Ve müşterilerin hisseleri nasıl sattığını gösteren mesajlar attığını söylüyor. Hırsızlık yaparak kendini düşündüğünü Dadi’nin ve Abhi’nin duygularını hiçe saydığını söylüyor. Abhi’nin kafası yine karışıyor ve odasına çıkıyor. Biraz sonra Sarla geliyor ve Abhi’ye kızmaya başlıyor. Abhi ellerindeki tüm deliller Pragya’yı gösterdiğini söylüyor. Sarla ise onun gözlerine baktın mı diyor ve Abhi’yi azarlıyor.

Biji Pragya’nın kefaretle serbest bırakılması için Abhi’den yardım isteyeceğini söylüyor. Fakat Sarla kesinlikle Abhi’den yardım almayacaklarını bu işi kendisinin halledeceğini söylüyor. Abhi Sarla’nın konuşmalarından etkileniyor ve Pragya’yı kurtarmaya gidiyor. Bu sırada Purab ve Sarla kefaretle Pragya’yı kurtarırlar. Abhi karakola geldiğinde Pragya’nın serbest bırakıldığını öğreniyor. Tanu Abhi’yi arıyor. Abhi Pragya’nın serbest kaldığını onunda kendisini görmek için eve gittiğini söylüyor. Tanu duydukları karşısında çıldırıyor. Tanu Nikhil’i arıyor ve Pragya’yı hemen öldürmesini istiyor. Bu sırada Sarla da Pragya’nın eşyalarını topluyor. Pragya ne olduğunu soruyor, Sarla kefaret için evi ipotek verdiklerini kendilerinin başka bir yerde daha küçük bir eve yerleşeceklerini söylüyor.

Sarla Pragya’dan bir tercih yapmasını istiyor. Ya ben yada Abhi seçimini yap diyor. Pragya Sarla’yı seçiyor. Abhi ise Pragya’yı evlerinin önünde beklerken Nikhil’in onu takip ettiğini fark etmiyor. Nikhil hem Pragya’yı hemde Abhi’yi öldürmeyi düşünüyor. Abhi arabadan iner ve kapıyı çalar. Fakat Sarla ve Pragya arka kapıdan hızla çıkarlar.

Abhi kapı açılmayınca zorla içeri girer fakat evin terk edildiğini anlar. Hemen Purab’ı arar. Purab 20 dakika önce onlarda olduğunu evde olduklarını söylüyor. Abhi karakola gittiğini fakat Pragya’nın serbest bırakıldığını söylüyor. Purab hemen Pragya’yı arıyor. Pragya tren istasyonunda olduklarını belirsiz bir yere gittiklerini söylerken, Abhi’nin de onu aradığını ve çok samimi olduğunu söylüyor. Sarla Pragya’nın elinden telefonu alıyor. Purab hemen Abhi’yi aruyor ve istasyonda olduklarını söylüyor.

Ah Kalbim 25 nisan özeti 188. bölüm fragmanı

Comments are closed.