Ah Kalbim 28 Nisan Özeti 191. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 00:39
0

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Ah Kalbim 28 nisan 191. bölüm özetiyle tekrar sizlerleyiz. Dizinin son bölümünde Pragya Abhi tarafından Nikhil’in elinden kurtulmayı başarmış ve Abhi onu evine ve işine dönmeye ikna etmiştir. Aliya ve Tanu ise sinirden küplere binmiş bir şekilde Pragya’nın zaferini izlemiştir.


Ah Kalbim 192. Bölüm Özeti 29 Nisan Fragmanı


Pragya Dadi ve Dasi’ye Abhi’nin her zaman yanında olacağını onu hiç bırakmayacağını söyler. Dasi çok sevindiğini ve onu takdir ettiğini söyler. Pragya Dadi ve Dasi’nin yanından ayrılıp merdivenlerden inerken ayağı kayar tam düşecekken her zaman olduğu gibi Abhi onu tutar. Pragya ve Abhi uzun uzun bakışır ve aralarında duygusal anlar yaşanır.

Abhi Pragya’ya sabah bir sürprizi olduğunu 5’de hazır olmasını ister. Tanu ise Aliya’ya, Pragya ve Abhi’nin evleneceğini söyler. Aliya gün doğmadan neler doğar diyerek yeni planının sinyallerini verir. Abhi Pragya’yı evinden alır ve birlikte yola çıkarlar. Bu sırada Pragya’yı Tanu arar. Pragya konuşmayı hoparlöre alır. Tanu Abhi’yle evleneceğini mala mülke ve şöhrete kendisinin konacağını söyledikten sonra anladın mı beni diye bağırır. Pragya da evet Abhi ve ben seni anladık diyor telefonu kapatıyor. Duydukları karşısında şaşıran Abhi’nin morali bozulur. Pragya ona sürprizi başka bir güne ertelemeyi teklif eder. Ayrıca ona eve gittiklerinde güzel bir kahve yapacağını söyler.  Abhi kabul eder. Fakat Pragya aniden bayılıyor.

Abhi Pragya’yı hemen eve götürüyor. Abhi kucağında Pragya’ya içeri girdiğinde ev halkı çok şaşırıyor. Abhi derhal doktor çağırmalarını istiyor. Eve gelen doktor Pragya’yı muayene ettikten sonra Pragya’nın hamile olduğunu söylüyor. Pragya kendine gelir gelmez doktorun ne söylediğini soruyor. Dadi hamile olduğunu söylüyor. Pragya şoka giriyor. Böyle bir şeyin imkansız olduğunu söylüyor. Abhi Pragya’ya erkek arkadaşı olup olmadığını soruyor. Ona böyle bir şeyi benden nasıl gizlersin diye kızıyor. Ve çocuğun babasının kim olduğunu soruyor.

Olayın arka yüzünde tabi ki Aliya ve Tanu var. Aliya eve gelen doktora rüşvet karşılığında Pragya’nın hamile olduğunu söylemesini istiyor. Doktor da kabul ediyor. Aliya hemen Sarla’yı arıyor ve kızının gayri meşru bir çocuğa hamile olduğunu söylüyor. Sarla hemen Mehraların evine geliyor. Tam Abhi’ye daha önce Pragya ile evli oldularını söyleyecekken Pragya tarafından durduruluyor. Çok sinirlenen ve üzülen Sarla Pragya’yı hırpalıyor ve ona tokat atıyor. Sarla Pragya’yı odasına götürdüğünde Pragya hamile olmadığını onlara bu komployu Aliya’nın kurduğunu söylüyor. Aliya ve Tanu’nun doktora rüşvet teklif ettiğini anlatıyor. Sarla kızından özür diliyor ve yeniden doktor getirip test yapacağını söylüyor. Aliya ve Tanu ise Pragya’nın çok sinirli olduğunu konuşuyor.

Ah Kalbim 191. bölüm 28 nisan fragmanı