Ah Kalbim 3 Mayıs Özet 196. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 03:24
3

Ah Kalbim 3 mayıs özetiyle tekrar sizlerleyiz. Dizinin son bölümünde Aliya ve Tanu yeni bir plan için kolları sıvarlar. Abhi ve Tanu’yu aynı odada aynı yatakta yatırarak tehlikeli oyunlarını uygulayacaklar.


Ah Kalbim 4 Mayıs Özeti 197. Bölüm Fragmanı


Ah Kalbim 196. bölümde Tanu ve Abhi iş bahanesiyle bir otele gidecektir. Ayarlamaları Aliya telefonla halleder. Abhi ve Tanu tamda planladıkları gibi otele gelirler. Otel yönetimi onlar için suit oda hazırladığını söyler. Abhi ayrı odalarda kalmak istediklerini söyleyince Tanu nasılsa yakında evleneceklerini aynı odada kalmalarında bir sakınca olmadığını söyler.

Tanu ve Abhi odalarına çıkar. Tanu odaya çıkarken otel müdürüne gizlice para verir. Tanu odaya girer girmez çok yorgun olduğunu hemen yatmak istediğini söyler. Abhi ise önce yemek yemeleri gerektiğini söyleyince Tanu yemeklerini odalarına isteyeceklerini söyler.

Diğer taraftan Dadi, Dasi ve Pragya sohbet ederken Purab gelir ve Pragya’ya Abhi’nin nerede olduğunu sorar. Pragya iş için bir otele gittiklerini söyleyince Purab o otelde bir arkadaşı olduğunu Abhi’nin bir kadınla aynı odada kaldıklarını ve rahatsız edilmek istemediklerini söylediğini anlatır. Dadi ve Dasi çok şaşırır ve Purab’tan hemen Abhi’yi aramasını ister. Abhinin telefonu Tanu açar. Abhi’nin dinlenmek istediğini daha önce yapamadıkları bebeği şimdi yapacaklarını, Pragya’nın gelmemesi için Dadi’nin hastalanması gerekiyordu der ve tüm pişkinliğiyle telefonu kapatır.

Purab hemen Abhi2nin yanına gitmeliyiz diyor ve tam evden çıkacakken Aliya ile karşılaşıyorlar. Aliya onlara gitmemelerini yoksa utanacaklarını söylüyor ve dalga geçiyor. Abhi ve Pragya yola çıkıyorlar.

Abhi lavabodan çıktığında odanın süslendiğini loş ve romantik bir ortam hazırlandığını görüyor. Galiba yanlış odaya geldim deyince Tanu her şeyi onun için hazırladığını söylüyor. Birbirlerine elleriyle pasta yediriyorlar. Pragya ve Purab hızla otele yetişmeye çalışırken Purab Simmi’yi arıyor. Abhi ve Tanu’nun ne yaptığını soruyor. Tanu’nun odaya meyve, içki ve pasta sipariş ettiğini kapıya da uyarı levhası koyduğunu söylüyor. Purab arkadaşından onları bir şekilde odadan çıkarmasını istiyor. Simmi deneyeceğini söylüyor.

Tanu içkileri hazırlarken Abhi’nin içkisine ilaç katıyor. ve Abhi’nin karşısında dans etmeye başlıyor. İlaç etkisini yavaş yavaş göstermeye başladıkça Tanu Abhi’ye daha da yaklaşıyor. Abhi Dadi’yi aramaları gerektiğini söylüyor fakat Tanu yeni aradığını ve durumunun iyi olduğunu söylüyor. Simmi odanın kapısını çalıyor fakat Tanu açmıyor. Şimmi Purab’ı arıyor ve kapıyı açmadıklarını söylüyor.

Bu sırada Pragya ve Purab’ın arabaları bozuluyor. Purab’ın aklına dahice bir fikir geliyor. Hemen polisi arıyor ve otelde evli olmayan bir çiftin kaldığını söylüyor. Polis otele gidiyor. Tanu tam planın son evresine gelmişken kapı çalıyor ve gelen polistir. Tanu çok şaşırıyor. Polis evli olmadıkları halde aynı oda da kaldıkları için Tanu’yu azarlıyor. Tanu evli olmadıklarını ancak yakında evleneceklerini söylüyor.

Ah Kalbim 196. bölüm özeti, Ah Kalbim 3 Mayıs özeti, Ah Kalbim 3 Mayıs 196. bölüm 

3 YORUMLAR

Comments are closed.