Ah Kalbim 30 Nisan Özeti 193. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 7 Şubat 2018 : 18:10
0

Ah Kalbim yine tüm heyecanıyla devam ederken dizinin son bölümünde Pragya Sarla sayesinde büyük bir badire atlatmıştı.

Abhi bu işin peşini bırakmayacağını meselenin arka yüzünde kimlerin olduğunu mutlaka bulacağını söyleyerek doktorun evine gitmek için çıkar. Haberi alan Aliya ve Tanu ondan önce doktorun evine gelirler. Doktora her şeyi anlattığı için kızarken doktor evden çıkmak üzeredir. Aliya doktora daha fazla para teklif etse de doktor gerçekleri açıklayacağını söylüyor. Bu sırada Abhi ve Purab da doktorun evine gelir. Abhi karşısında Aliya ve Tanu’yu görünce şok olur. Burada ne yaptıklarını sorarken doktor çok gitmiştir.

Aliya ve Tanu doktordan Pragya olayının iç yüzünü öğrenmeye geldiklerini söylemişlerdir ve buldukları bahaneyle yine dört ayaklarının üzerine düşmüşlerdir.

Tanu Abhi’yi maglasutra bakmaya götürmek ister. Abhi uzun uğraşlar sonucunda razı olur. Fakat Abhi maglastura bakmaya Pragya’yı da götürmek ister. Fakat Tanu ve Pragya gitmek istemiyor. Aliya ise onun acı çekmesi için gelmesini istiyor ve bir sekreter olarak ona verilen emri yerine getirmek zorunda olduğunu söylüyor. Sonuç olarak Tanu ve Abhi maglastura almaya Pragya’yla birlikte gidiyor. Aliya Tanu’dan bu durumu fırsata çevirmesini ve Pragya’yı kıskandırmak için Abhi’nin yanından bir an bile ayrılmamasını söylüyor.

Pragya üzgün bir şekilde mangalsutralara bakmaya gidiyor. Ellerinde mangalsutra yere düşünce Pragya ve Abhi aynı anda yere eğilir, Pragya kaderin onları her yerde birleştirdiğini düşünerek gülümser. Bu arada Tanu doktoru görmüş ve peşinden gitmiştir. Abhi beğendiği Mangalsutrayı Pragyanın boynunda denemek ister. Tam mangalsutrayı Pragya’nın boynuna takarken Tanu geliyor ve çok sinirleniyor. Abhi satıcıdan Mangalsutrayı paketlemesini ister. Fakat Mangalsutra Pragya’nın boynuna sıkışır ve çıkmaz. Müdür Mangalsutranın Pragya’nın boynunda kalmasını istiyor. Onların evlilikten önce kutsandıklarını söyleyince Tanu çok sinirleniyor ve Abhi’nin karısı benim diyor. Kuyumcu madem öyle mangalsutra neden Pragya’nın boynunda diyerek tepki gösteriyor.

Bu arada alışveriş merkezine soyguncular geliyor. Ellerinde silahlarla herkesi rehin alıyorlar. Pragya bir fırsatını buluyor ve gizlice Purab’ı arıyor olanları anlatıyor. Purab da polisi arıyor. Tanu bu durumda bile yapacağını yapıyor ve soygunculara Pragya’nın telefonla konuştuğunu söylüyor. Soyguncuların Pragya’yı öldüreceğini düşünüyor. Soyguncular geliyor Pragya’nın elinden telefonu alıyorlar. Aylardır planladıkları planın onun yüzünden bozulduğunu onu öldüreceklerini söylüyor.

Ah Kalbim 193. bölüm 30 nisan özeti


Ah Kalbim 194. Bölüm Özeti 1 Mayıs Fragmanı