Ah Kalbim 33. Bölüm Özeti 22 Kasım Çarşamba Fragmanı


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 16:10
0

Ah Kalbim 33. Bölüm Özeti 22 Kasım Çarşamba gününden merhaba. Ah Kalbim dizisi özetlerimiz ozee.com’un resmi internet sitesindeki orjinal dizinin bölüm özetlerinin ingilizceden çevirilmesi ile oluşmaktadır. Orjinal bölümler ile Kanal 7’deki bölümler arasında bazı bölüm farklılıkları olabilir. Kanal 7 dizinin bölümlerini sahneleri keserek oluşturmaktadır. Yaklaşık 85 dklık videolardan oluşan bölümler orjinal bölümlerle aynı gitmemektedir. Bunun takip edilmesi de oldukça güçtür. Kanal 7’nin hangi bölümü nereden keseceği belli olmadığı için orjinal bölüm ile kanal 7’nin hangi bölümlerinin denk geleceğini tahmin etmek zordur. Bu yüzden çevirilerimizde dizinin orjinal bölümleri baz almaktayız ve orjinal bölümlerin 4 tanesi birleştirmekteyiz.

Bugünki 33. bölüm özeti için orjinal 129-130-131-132. bölümler birleştirilmiştir. İşte Ah Kalbim 33. Bölüm Özeti (22 Kasım Çarşamba) Bölüm özetimiz çeviri işlemleri bittikten sonra haberimize eklenecketir. Bizi takipte kalın. Özetlerimizi izinsiz alıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır.

(Bölüm 129)Pragya’nın annesi Sarla, bir zamanlar onun için gurur duyduğu evlilik salonunda gerçekleşecek olan son evlilik için hazır. Pragya da son düğün töreninin bir parçası olmaya karar verir ancak Abhi’nin evlilik için özel konuk olduğunu öğrendiğinde öfkelenir. Pragya ve Abhi, burada bile çekişmeye devam ederken, Abhi, salonun kapatılacağından ve Sarla ve ailesinin  düşeceği kötü durumdan dolayı üzgündür. Bu arada, Aakash ve Rachna farklılıklarını giderek düzeltiyorlar, çünkü Aakash yeni bir sayfa açmışa benziyor. Abhi, Pragya’ya olan nefretine karşın Sala’nın Düğün salonunu kurtaracak mı?

(Bölüm 130) Abhi ve Pragya küçük meseleler yüzünde atışmaya devam ederler. Daha sonra Abhi Pragya’yı tahriş etmeye çalışırken dışarıdan gelen bazı sesler duyarlar. BMC’li yetkililer, evlilik salonunu yıkmak için normalden önce gelmişlerdir. Abhi evden göründüğünde tüm kargaşa durur. Pragya, görevlileri durdurmasını ister, ancak Abhi isteklerine kulak asmadan yürür. Sarla ve diğerleri bunu görüp Pragiya’ya neden Abhi’nin bu şekilde davrandıklarını sorup kendisiyle Abhi’nin arasında bir şey olup olmadığını sorarlar. Bu arada Alia, Pragya ve ailesine yaşayacağı trajediye tanık olmak için Tanu’yu yanına almıştır.

(Bölüm 131) Sarla’nın evlilik salonu yıkılmak üzeredir ve Alia ve Tanu, tüm olaya uzak mesafeden tanık olurlar. Sarla ve ailesi, evlilik salonunun duvarlarını yıkmak üzere olan buldozerin önüne gelirler. Tam o sırada Abhi, şirketin evlilik salonunu yıkmasını önleyerek herkesi şaşırttır. Daha sonra, şirketin evlilik salonunu kapatmasını önleyen bir emir, anlaşma imzalanır. Daha sonra, şirket yetkilileri Sarla’nın ailesine herkesin önünde hakaret etmeye başlayınca Abhi öfkeylenir. Abhi, yetkili ile kavga eder ve bir polis Pragiya’ya vurmaya kalktığında polisin çubuğunu durdurur. Sonunda polis Abhi’yi durdurup tutuklar.

(Bölüm 132) Pragya ve annesi Sarla, Abhi’nin durumundan dolayı endişe duyarlar. Ayrıca neden Abhi’nin ailelerinin şerefini savunduğu konusunda şaşkına dönerler. Bu arada Alia ve Tanu, Abhi’yi hapishaneden kurtarmak yerine evlerine geri dönerler. Daha sonra polis Abhi’yi karakola getirir ve oradaki bir memur Abhi’yle alay etmeye başlar. Daha sonra Pragya, şirket/belediye çalışanının müfettiş Yadav’a Abhi’yi dvmelerini ve ona üçüncü derece işkence yapılmasını söylerken kulak misafiri olur. Pragya daha sonra medyayı olaya dahil etmeye karar verir ve müfettiş Yadav’ı tehdit eder ve Abhi’ye cezaevinde zarar verilmesi halinde olayı üst düzey yetkililere bildireceğini söyler. Daha sonra Pragya, Abhi’nin hapishane hücresindeki diğer tutuklularla birlikte iyi vakit geçirdiğini görünce şaşırır.—- Dizimiz hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.