Ah Kalbim 48. Bölüm 6 Aralık Çarşamba Özet ve Fragmanı-Alia İntihar Ediyor!


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 23:05
0

Ah Kalbim 48. Bölüm 6 Aralık Çarşamba Özet ve Fragmanında bu bölümde Alia İntihar Eder. Abhi ise kardeşi ile konuşur ve onu yaptığının yanlış olduğunu konusunda ikna eder. 48. Bölüm 6 Aralık Çarşamba Peki Alia ikna olmuş mudur? İşte detaylar. Özetlerimizi izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki işlem başlatılacaktır.

185-Abhi Pragya’ya, Purab’ın Bulbul ile evliliğini Alia adına kabul ettiğini söyler. Abhi’ye göre sadece bu evlilik Alia’nın Purab’a olan ilgi ve alakası ile aynı zamanda takındığı ruh halinin değişebileceğini söyler. Bir süre sonra Abhi’nin aniden ruh hali değişir ve çift hafif bir romantik an yaşarlar. Daha sonra, Abhi, Bulbul’un evliliği sırasında Sarla’nın ailesinin karşılaşabileceği zorlukları düşünür Çünkü evlilik salonu mühürlüdür. Abhi evliliğin kendi evde gerçekleşeceğini söylediğinde herkesi şaşırmışır. Bu arada Alia, kardeşinin kendisine iyi bir haber getirmesini beklemektedir. Abhi sonunda evine varır ve kız kardeşinin kendi kararıyla ilgili yanlış bir varsayım yaptığını öğrendiğinde şok olur. Ah Kalbim 48. Bölüm 6 Aralık Çarşamba özeti

186-Abhi kızkardeşine ve Tanu’ya, kızkardeşinin daha önceki Purab ile olan evliliğini düzeltmediğini, ancak Purab’ın Bulbul’la olan evliliğini düzelttiğini söyler. Bu haber hem Tanu hem de Alia için büyük bir darbe olmuştur. Alia derin bir şoka girer. Tanu Abhi’yi azarlamaya başlar ve ona kendi kızkardeşine zarar verecek bir şey yapmasının sebebini sorar. Abhi yaptığı her şeyi, yalnızca Alia’nın iyiliği için yaptığını açıkça ortaya söyler. Öte yandan Alia, öfke Pragya’ya doğru koşar ve onu boğmaya çalışır. Alia bundan sorumlu olan Pragya’yı sorumlu tutar. Abhi, kızkardeşine müdahale eder ve tokat atarak sınırlarını aştığını söyler. Bu arada, Purab ve Bulbul, olayların ani dönüşüyle şaşırırlar ve düğünlerini sabırsızlıkla beklemeye başlarlar.

187-Kardeşinin ihanet hareketiyle duygusal olarak perişan olan Alia, ağlamaya başlar ve dolayısıyla Bulbul’e kısa bir telefon açtıktan sonra intihar girişiminde bulunur. Kapının öbür tarafında, Pragya kapıyı açık tutmaya çalışır ve nihayetinde bunu yapmayı başarırken, Alia’yı kanlar içinde görünce şok olur. Pragya, Alia ile birlikte hastaneye gitmek için telaş eder ve Alia hastaneye kaldırılır. Daha sonra Purab ile sohbet eden Abhi’yi arar. Purab ve Abhi bu bilgiyi dinlerken şok olurlar. Purab bu haberi Bulbul’a anlatır. Bülbül ağlamaya başlar ve Alia’nın bu hareketi için kendini suçlar. Daha sonra hastanede Alia nihayet kendine gelir ve bilinç kazanır ve kendisinin hastanede olmasından dolayı çok şaşırır.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


188-Abhi, kızkardeşinin bu hareketinden dolayı ona acıyor ve intihar etmeye çalıştığı için onu azarlar. Purab daha sonra Alia ile konuşur ve ona her zaman yanında olacak iyi bir arkadaşı mı yoksa kendisini hiç sevmeyen bir kocayı mı seçeceğini sorar. Alia sevgisini feda etmeye karar verir ve Purab’ı en iyi arkadaşı olarak kabul eder ve bu çılgınlığa son vereceğini söyler. Alia daha sonra kardeşi Abhi’ye zarar vermekten dolayı özür diler ve asla böyle bir şeyi tekrarlamayacağına dair söz verir. Daha sonra Tanu ve Mittali Alia’yı etkilemeye çalışır ve beyinlerini Bulbul’e karşı onu uyandırmak için çalışır. Ancak Alia için yeni bir dönem başlamış gibi görünmektedir.