Ah Kalbim 53. Bölüm Özeti-11 Aralık Pazartesi


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 23:43
0

Ah Kalbim 53. Bölüm Özeti ve fragmanı sizler için haberimizde. 11 Aralık Salı 53. bölümü, Abhi ve Pragya’nın Lohri’yi aydınlatmasıyla başlar. Daha sonra geleneklere uygun olarak uğurlu ateş çevresinde dolaşırlar.

Pragya, Abhi’nin önünde kendisini ifade etmeye çalışırken Tanu, onu yarıda kesip iter. Tanu, Abhi’yi hemen evine varmak ve ailesi ile konuşmak için zorlar. Tanu’nun ailesi, Abhi’nin hayranlarından evli olduğu öğrenir. Abhi ile görüştüğü zaman onu da aynı şekilde sorgulurlar ancak Tanu, konuyu sahte evliliğe getirir ve yakında boşamanacaklarını söyleyerek konuyu kapatır.

Bu çok garip konuşmanın ardından, Tanu’nun annesi Abhi’ye zayıf bir geçmişe sahip bir kızla başa çıkmayı nasıl idare edebildiğini sorar. Bu noktada Abhi şaşırtıcı bir şekilde açılır, yan yana oturur ve onlarla olan çelişkili ilişkilerini anlatmaya başlar. Tanu’nun annesi Abhi’nin Pragya için söylediklerine karşı şaşırır ki onun hakkında merak uyandırır ve onunla tanışmak istediğini ifade eder.

Alia, Purab ve Bulbul arasındaki büyüyen samimiyete şahit olur ve kıskançlıkla kıvrılır. Daha sonra Abhi, Tanu’nun annesiyle yalnız kalmış ve Purab’ın onu bu durumdan kurtarmasını beklemektedir. Abhi Pragya’yı bekliyormuş gibi ve onun üzerinde büyük bir yetkiye sihpmiş gibi numara yapmaktadır. Ancak, Pragya oraya gelipte uzun süredir söylemeye çalıştıklarını ifade edince Abhi çok şaşırır.

Abhi, Pragya’ya salondaki kadının ve tuvaletteki adamın kendi ürününü onaylamasını isteyen müşterileri olduğunu söyler. Tanu’nun ailesi Abhi’nin ikinci evliliğini tartışmaktadır ancak Pragya, aslında hakkında tartıştıklarının farkında değildir. Bu arada, Purab ve Bulbul, uğurlu bir ateşin etrafında dolaşırlarken birisi çelme atar ve Bulbul neredeyse ateşe düşecektir. Purab, zamanında müdahale ederek Bulbul’ün bir kaza yapmasını önler ancak kendisi zara görür. Öte yandan, Alia tüm planlarına rağmen hayal kırıklığına uğrar, Bulbul’a zarar veremedi ve Purab’tan uzaklaştıramamıştır. Daha sonra Pragya, Tanu ile yüzleşir ve ona kendisine yabancı gibi davranmamasını ve evli bir çiftin işlerine karışmamasını söyler.

Tanu, Abhi’nin aile üyeleri ile konuşurken Pragya’nın, hiç bir şey yapmadan durduğunu görünce şaşırır. Abhi, Pragya ile halihazırda paylaştığı her şeyi özleyeceğini anlar. Sarla Ji, Abhi, Pragya ve Bulbul’u evinde akşam yemeği için davet etmek için Dadi’yi çağırıyor. Abhi akşamı Tanu ile geçirmeye karar verir. Tam o sırada Dadi sahneye girer ve oğlundan akşam yemeğinde Sarla’nın evine gitmesini isteri. Abhi daha sonra Pragya’ya toplantıya katılmak için bir toplantı yaptığını, ancak Dadi’nin akşam yemeği için gitmeye zorladığını söyler. Praghi, Abhi’nin Tanu’yla tanışmaya gitmesi gerektiğini belirsiz bir şekilde bilmesine rağmen, kendisine evinde bir süre geçirdikten sonra kendisini göndermenin bir yolunu bulacağını söyler.