Ah Kalbim 8 Nisan-170. Bölüm Özeti


Güncelleme: 28 Ocak 2018 : 04:38
1

Ah Kalbim 7 nisan 169. bölümde Abhi’nin sağlığı için evi terk etmek zorunda kalan Pragya’nın hüzünlü vedasını izledik. Ah Kalbim 8 nisan 170. bölüm özeti haberimizin devamında..

Pragya hüzünlü bir vedanın ardından evden ayrılmıştır. Pragya’nın gidişine en çok üzülen isim Dadi’dir. Sarla ve Buji bavullarıyla birlikte içeri giren Pragya’yı görünce şaşırırlar. Pragya Abhi’nin tamamen iyileştiğini fakat hafızasını kaybettiği için onu hatırlamadığını söyler. Doktorun tavsiyeleri üzerine evden ayrıldığını, geçmişi hatırlatmaya zorlamanın tekrar komaya girmesine yol açabilir dediğini anlatır.

Sarla ve Buji duruma çok üzülseler de Pragya’ya bunların imtihan olduğunu her şeyin mutlaka yoluna gireceğini anlatırlar. Eşyalarını yerleştirmek üzere odasına çıkan Pragya Abhi’yi hatırlatan her şeyde hüzünlenir ve ağlar.  Ahbi ise yeni hayatına çabuk adapte olmuş ve tekrar müzik çalışmalarına başlamıştır. En büyük destekçisi Aliya’dır. Abhi’nin hafızasını kaybetmesi en çok Aliya’nın işine gelmiştir. Onun güvenini tekrar kazanmak için iyi bir fırsat yakalamıştır. Abhi ise Aliya gibi bir kardeşi olduğu için kendini çok şanslı hissetmektedir.

Sarla ve Buji’nin kendi aralarında konuşmalarına şahit olan Pragya, ailesinin onun yüzünden masraflarını azalttıklarını ve fedakarlık yaptıklarına neden olduğunu öğrenir. Pragya ailesine karşı kendini sorumlu hisseder ve çalışmayı düşünür. Fakat bunu ailesini üzmeden yapması gerektiği için etrafındakilere bilerek agresif davranır. Eve ütü yapmak için gelen adamı işini iyi yapmadığı gerekçesiyle azarlar. Sarla Pragya’nın  neden böyle davrandığını merak eder. Ve ona evde kalmanın iyi gelmediğini düşünür. Pragya’da bu sayede ailesinin de onayını alarak iş  aramaya başlar. Ve Abhi’nin ofisine gider. İş görüşmesinin ardından kabul edildiğini öğrenir.

Diğer taraftan Tanu ise hala Abhi ile görüşemediği için Aliya’ya kızar. Aliya ise biraz daha sabretmesi gerektiğini en doğru zamanda Abhi’nin karşısına çıkacağını gerektiğini söyler.

Pragya ilk iş gününde ofise gidiyor, etrafı geziyor ve bilgi topluyor. Pragya Abhi’yi bir an olsun aklından çıkarmıyor onunla dans ettiği hayal gözünün önünden gitmiyor. Sarla ise onun bu halini görüyor ve bugün işe gitmemesini söylüyor. Pragya kabul etmiyor. Dadi Abhi’nin eski günlerine dönmesi için Tanrı’ya  dualar ediyor. Abhi bir gün evden çıkarken Dadi onu durduruyor ve aarti yapması gerektiğini söylüyor. Abhi böyle şeylere inanmasa da onun hatırı için yapacağını söylüyor.

Ah Kalbim 8 nisan 170. bölüm özetini sizlerle paylaştık. 

 

Comments are closed.