Ah Kalbim 82. 83. Bölüm Özeti-(9-10 Ocak 2018 Salı-Çarşamba)


Güncelleme: 28 Aralık 2017 : 13:21
0

Ah Kalbim 82. 83. Bölüm Özeti-(9-10 Ocak 2018 Salı-Çarşamba) sizler için haberimizde. Ah Kalbim’in 82. bölümünde Tannu’nun anne babası hamileliğini öğrendiklerinde şaşkına dönerler ve onun arkasındaki nedeni Abhi. Kızlarının sözlerine inanmıyorlar ve kanıtlamalarını istiyorlar. Tannu, Abhi ve Pragya’yı partiden çağırıyor ve anne babalarının onlarla tanışmak istediğini söylüyor. Öte yandan Nikhil, Tannu’nun ebeveynlerinin bulunduğu odanın dışında bekliyor ve sohbete kulak misafiri oluyor. Abhi ve Pragya, Tannu’nun ebeveynleriyle tanışıyor ve Tannu’nun ailesi hamilelik hakkında söylenen her şeyin doğru olup olmadığını sorgulamaya başlarlar.

322-Tannu, Abhi ve ailesinin önünde nikhil gerçekleri itiraf ettiğinde ortaya çıkacak sonuçları hayal etmektedir.  Korktuğu halde sadece bir rüya olduğunu öğrendiğinde rahatlar. Pragya daha sonra Tannu’yu, ailesi Abhi ile konuştuğu odaya çağırıyor. Abhi’den, Tannu ile kesinlikle evleneceğine dair güvence vermelerini isterler. Abhi nu teklifi reddeder ve böyle büyük bir karar alması için biraz zaman gerektiğini söyler. Tannu’nun ailesi inatçı olur ve Abhi’den bu konuda ciddi olmalarını isterler. Çaresiz Abhi daha sonra Tannu’dan ailesini ikna etmesini ister.

323-Abhi ve Pragya, Abhi’nin büyükanesi tarafından sorgulanırlar, Tannu’nun ebeveynlerinin neden burada olduğunu saklamakla suçlanmaya başlar. Pragiya, Abhi’nin büyükannesinin Tannu’nun gebeliğini öğrendiğini düşündüğü için korkar. Gözyaşlarını dökmeye başlar ve ağlamasını gören Abhi’nin büyükannesi, onun sadece şaka yaptığını söyler. Öte yandan, Purab ve Bulbul, Bulbul’un ailesi tarafından yakalandıklarında birbirleriyle flört ediyorlar. Bulbul’un annesi Purab’a, düğününden sonra yalnızca Bulbul ile görüşmesine izin verileceğini söyler.

324-Bülbülün haldi töreni gerçekleşmek üzeredir ve annesi Sarla kızının düğününde heyecanla doludur. Töreni başlatır ve Abhi’nin büyükannesi Pragya’yı çağırır ve orada her şeyin nasıl olup bittiğini sorar. Pragya’ya kendisine zerdeçal uygulanırken Bulbul’un bazı fotoğraflarını göndermesini bile istiyor. Öte yandan, Abhi ve büyükannesi Alia’nın kendisine getirdiği değişikliği bulmakta şaşırırlar. Düğün hazırlığı için yapılması gereken için kendisiniğ yardımm eder ve tüm işin içine kendisine bir yer bulur.

Ah Kalbim 10 Ocak 83. Bölüm Özeti; 325-Bülbül makyajını yapmak için sandalyeye oturmadan hemen önce, Alia sandalyeyi iter. Bulbul ve Pragya bu sürpriz gelişme karşısında şaşırırlar. Karışıklıklarını gidermek için Alia sandalyeden bir çiviyi çekip onlara gösterir. Güya ben yapmadım zaten sandalye arızalıymış imajı oluşturmaya çalışır. Alia daha sonra Pragya’ya, Abhi’nin büyükannesi tarafından alt katta bulunması gerektiğini söyler. Alia Pragya’ya yokluğunda Bulbul’u karşı dikkatli olacağına dair güvence verir. Alianın gerçek yüzü Bulbul’un makyajını bozarak ortaya çıkar ve Purab ile kendisinin evlenecni söyler..

326-Abhi Pragya’dan evden ayrılmamasını ister. Pragya, Abhi’ye gitmesi gerektiğini söyler; aksi takdirde hayatlarındaki zorluklar artacaktır. Öte yandan, Alia Bulbul’u baygın bırakır ve Bulbul’un giysisiyle aynı kıyafeti giymiştir. Yakında, Indu Bulbul’un odasını ziyaret edip kendisine ve Purab’la evlenme zamanının geldiğini söylüyor. Alia, yüzünü hızla onun dupatta’sı ile örter ve Purab’la yapacağı düğün için yola koyulur. Alia Bulbul’un yerine geçmiştir.

327-Bülbül’ü yendikten sonra, Alia Purab ile evlenmeye istekli olduğu için mandap’a yönelir. Ritüeller devam eder ve Abhi gelin hakkında şüphelenir. Alia’nın ihaneti sonunda ortaya çıkar ve Abhi tarafından yakalanır. Alia’nın ne kadar düşük bir düzeyde hareket edebileceğini öğrenen tüm aile şok yaşar. Bir insan bu kadar küçülebilir mi? Nedenini sorulduğunda Alia, Purab’ı sevdiğini ve yalnızca onunla evleneceğini herkesin önünde haykırır. Abhi Alia’ya tokat atıp Bulbul’un nerede olduğunu sorar. Alia Bülbül’ün öldüğünü söylediği anda herkes şok geçirir.

328-Pragya ve Purab Bulbul’u alt kata getirirler ve Alia Bulbul’ün hala canlı olduğunu gördüğünde şaşkına döner. Alia sinirle tekrar bulbul2 doğru koşar ama Abhi onu tutar. Abhi Alia’ya sakin olamasını aklını başına alamasını söyler. Abhi’nin büyükannesi Purab’ın ve Bulbul’un düğününün bu evde yapılmayacağını ilan eder. Purab ve Sarla, Bulbul ile ilgili gerekli tedaviyi almak için Bulbul’u yanlarına alırlar. Bu arada, Abhi, Bulbul’u onun hareketiyle ilgili sordu. Bulbul, Abhi’nin onu sevmediğini ve onun için umursamadığını söyler. Bu Abhi’yi kızdırıyor ve Alia’yı evden çıkarmaya karar verdi.