Ah Kalbim 96. 97. Bölüm Özeti (23-24 Ocak 2018 Salı-Çarşamba)


Güncelleme: 13 Ocak 2018 : 09:25
1

Ah Kalbim 96. 97. Bölüm Özeti sizler için haberimizde. 377-Abhi, uyuyan pragyaya şaka yapmak ister ve müzik çaların hopörlerini pragyanın kulağının yanına koyar. Müziği açtığı anda pragya yataktan yere düşer.  Pragya uykusundan uyanıp Abhi’ye bağırmaya başlar. Abhi daha sonra Pragya’yı, sahte dumbles’ı orijinallerle değiştirdiği için sabah egzersizlerini yapmaya teşvik eder. Abhi, Pragya’yı herhangi bir çaba harcamadan dumbles kaldırdığında şaşırttı. Daha sonra Alia Abhi’nin bürosunu ziyaret edip personele kabinindeki çizilmiş müzik CD’sini hakkında bilgi verir.  Alia daha sonra CD’yi çalmaya karar verir. Pragya kardeşi Bulbul ile konuşurken Abhi onu dinler. Abhinin kulağında kulaklık vardır ve her şeyi duyamaz. Ama pragya önce korkar, daha sonra her şeyi duymadığını anlayınca rahatlar. Alia ise CD’yi çalmak için akşam ofise gider.

378-Abhi, Pragya’nın kendisi için getirdiği yiyecekleri yer. Pragya odaya bakar ve Abhi’nin yemeğini bitirmesini bekler. Abhi yiyecekleri bitirdikten sonra Pragya kendisiyle yüzleşir ve yemeğinin nereye gittiğini sorar. Sonra Abhi ve Pragya arasında bir konuşma yapılır. Abhi daha sonra bir şey olmamış gibi yatmaya gider ve iyi geceler der. Daha sonra Alia Tannu ile görüşür ve kabininden çaldığı CD’yi gösterir. Daha sonra, Abhi ve Pragya, kaydını tamamlamak için ofisine ulaşırlar. Abhi Pragya’yı utandırmak için en kötü performansını vermeye karar verir. Öte yandan Pragya, bunun tersini düşünür. Müzik CD’sinin ofisten kaybolduğunu öğrendiğinde Abhi’nin tepkisi ne olacak?

[kirmizitext]AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ[/kirmizitext]

379-Abhi bir bebek taşır ve ona Pragya der. Sahneyi izleyen Pragya, ağlamaya başlar. Abhi, bebek yatarken oınun yanında durur, onunla konuşur ve onu Pragya’ya benzetir. Pragya sonra Abhi’nin yatağından düşmesini izleyip onu kurtarıyor. Bu sefer, eski gözlüğünü takmıştır Pragya. Abhi gözlerini açar ve gözlüklerini giyen Pragya’yı görür. Ona sarılır ve ona herhangi bir yere gitmemesini ister. Pragya duygularını durduramaz ve onu terk etmeyeceğini söyler. Diğer sahnede bir Pragya Alia’yı telefonla arar. Alia ve Tanu uyumaktadır ve telefonun sesiyle bir anda irkilip telefonu açarlar. Pragya Alia’dan Abhi’nin müzik CD’sini vermesini istiyor. Bundan sonra kurnaz bir Alia, Pragya’ya yapımcıyla buluştuğu zaman CD ona verebileceğini söyler. Pragya ne yapacak?

380-Pragya, Bulbul’i planlarını tartışmak için davet ediyor. Pragya Bulbul’a ve Dadi’ye iyi hazırlanmış planlarının onlara geri döndüğünü söyler. Alia, yapımcıyla tanışmayı talep etmektedir. Bu olay tüm planları bozabilir. Bulbul, hem Pragya hem de Dadi’ye bir plan anlatır. Bulbul ve Pragya, ondan yardım almak için amcalarını ziyaret etmeye karar verirler. Onu üretici olmak için ikna ederler ve kabul eder. Pragya, değiştirdiği sesiyle, Alia’yı çağırır ve ona üretici ile görüşeceği zamanı ve yeri hakkında bilgi verir.

381-Tannu, Alia ile anlaşma bittikten sonra alacakları para ile geleceğini hayal etmektedir. Alia, Tannu’yu, parayı henüz almadığı için hayal kurmamasını ister. Öte yandan, aile acıkmıştır. Abhi daha sonra pizza sipariş eder. Pragya yemek odasına girer ve ailenin pizza yediğini bulur. Pragya’ bu harekete kızmıştır. 382-Pragya, Bulbul ve Dadi Alia’yı yakalamak ve onu Abhi’den önce açığa vurmak için planlarını yürütürler. Pragya, Alia’yı gizlenmiş sesi ile çağırır ve toplantı yeri ve zamanı hakkında bilgi verir. Her şey yoluna girer ve Pragya’nın amcaları kendini bir müzik endüstrisinin yapımcısı olarak kılık değiştirir. Planın gerçekleştirilmesi için zaman geldiğinde, Pragya’nın amcasının sağlığı bozulmaya başlar. Daha sonra Pragya Abhi’den onu belirli bir yere bırakmasını ister. Alia da Abhi’den onu belirli bir yere bırakmasını ister. Pragya, Alia’nın bilgilendirildiği otele gitmesi gerektiğini öğrenince Pragya huzursuz olur.

383-Yapımcı rolünü oynaması beklenen Pragya’nın amcası hasta olmuştur. Pragya, Bulbul’u yapımcı rolünü oynamaya ikna etmeye çalışır; Bülbül başlangıçta teklifi reddetse de Pragya’nın ikna çabaları sonucu ikna olur. İkisi, tuzağı kurmak için buluşmaları gereken otele ulaşır, ancak Abhi de oradadır. Pragya ve Bulbul nihayet Alia’yı tuzağa düşürecek ve gerçeği Abhi’ye açıklayabilecek mi?

384-Bülbül amca kılığına girmiş ve otele varmıştır. Pragya ile buluşacaktır. Pragya’da otelde umutsuz bir şekilde bulbul’u beklemektedir. Bulbul o espirili tavırlarıyla kendisini Pragya tanımadan ona sarılır. Kız kardeşini tanımayan Pragya bir anda şok geçirir. Polis diye bağırır ve o anda Pragyayı susturur ve kendisini tanıtır. Bu arada, Alia anlaşmayı bozmak için otele gider ve Raj’dan telefon alır. Ona mümkün olduğunca çabuk geri dönmesini söyler ancak Alia, anlaşma bittikten sonra yalnızca geri döneceğini söyler. Otelde, Bulbul ve Pragya Alia’yı yakalamak için otelde hazırlanmaktadır ancak Purab’da otelde hazır bulunmaktadır. Onları orada bulduğunda Purab ne yapar?

1 YORUM

Comments are closed.