Ailem Odam ve Ben Sunucusu Gözde Erdoğan Kimdir?


Güncelleme: 23 Ocak 2018 : 09:51
2

Trt 1’in yeni programı Ailem, Odam ve Ben ekranlara merhaba demeye hazırlanırken program hakkında ayrıntılarda gelmeye başladı. Programın sunuculuğunu aynı zamanda pedagog olan Gözde Erdoğan yapacak. Bir pedagog, bir iç mimar ve birde ressam ile hem çocuklar hayal ettikleri odalara kavuşturacaklar hem de aileleri ile sorun yaşayan çocuklar profesyonel destek alarak sorunlarına çözüm getirecekler.

Daha önce Süper Dadı formatı ile Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan program şimdi farklı bir isim ve formatla Trt ekranlarında olacak. Diğer taraftan konuşması, ikna kabiliyeti ile dikkatleri üzerine çeken sunucu ve pedagog Gözde Erdoğan da merak ediliyor. Gözde Erdoğan kimdir?

Çocuklarınızın hayalini kurduğu odalar gerçek oluyor. Bir pedagog, bir iç mimar ve bir ressam eşliğinde rengarenk odalar geliyor. Çocuklara “uslu durursanız mutlu olursunuz” diyen program farklı bir formatla trt ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Programın sempatik sunucusu pedago Gözde Erdoğan kimdir? Gözde Erdoğan, 1985 İstanbul doğumludur. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünde eğitim görmeye başlamıştır. Mezuniyetin ardından profesyonel hayata geçiş yapmış ve sorunlu çocuk yaftalamasına tamamen karşı çıkmıştır. Asıl problemin sorunlu aile yapısında olduğuna inanmış ve yöntemini de bu sorunsal üzerine yoğunlaştırmıştır.

2013 yılında başladığı süper Dadı programı ile geniş bir kitleye çocuk dilinden anlamak, çocuklara aslında “küçük insanların” hak ettiği saygıyı verebilmek adına metotlar ve mesajlar iletmiş, milyonlarca aileye rehber olmuştur. Hayat Evde Başlar isimli kitabı 32. Baskıya ulaşmış ve geniş bir kitle tarafından tanınmıştır.

Ailem Odam ve Ben Tanıtım Fragmanı

Comments are closed.