Ali Eyüpoğlu Söylemezsem Olmaz’dan Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 13 Haziran 2018 : 09:53
0

Beyaz Tv’de yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın sunucularından bir ayrılık haberi geldi. Magazin yazarı Ali Eyüpoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile programla yollarını ayırdığını söyledi. Peki Ali Eyüpoğlu Söylemezsem Olmaz’dan neden ayrıldı? Neden yok? Yerine kim gelecek?

Ali Eyüpoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “program için “sezon finali” benim için VEDA vakti” dedi.  İşte o açıklamalar;

“2 Ocak 2018 tarihinden bu yana hafta içi her sabah #söylemezsemolmaz ‘da karşınızdaydım. 15 Haziran 2018’de program için “sezon finali” benim için VEDA vakti. Bugün ve yarın canlı, Arife ve Bayramın birinci günü bant yayınla karşınızda olacağım. Sonrasında yokum. Unutmayın! Her sabah gün yeniden doğar, her sabah taze bir başlangıçtır.Her şeyin hayırlısını nasip etsin Allah.”

Ali Eyüpoğlu’nun neden programdan ayrıldığını yönünde resmi bir açıklama olmasa da bazı anlaşmazlıkların bu kararda etkili olduğunu biliniyor. Her ne kadar ayrılıklarda “medeni gibi ayrıldık” dense de hiçbir ayrılık “medeni olmaz” sözü de şöyle kenarda dursun. Ali Eyüpoğlu’na yeni projelerde başarılar dileriz.

[kirmizitext]Söylemezsem Olmaz 2018 Yeni Sunucuları Kimler Oldu? için tıklayınız[/kirmizitext]