Altın Tepsi Ne Zaman Başlıyor? Altın Tepsi Hangi Gün Yayınlanıyor?


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 16:25
0

Merakla beklenen Altın Tepsi dizisi ne zaman başlayacak? Altın Tepsi hangi günler yayınlanacak? Altın Tepsi fragmanı yayınlandı mı?

Onur Tuna ve Talat Bulut gibi iki başarılı oyuncunun başrolleri paylaşacağı dizi için hazırlıklar uzun süredir devam ediyordu. Başrol oyuncuları belirlendikten sonra da dizinin hazırlıkları hızlandı.

Altın Tepsi dizisinin çekimlerinin en geç Eylül ayının sonlarında başlaması bekleniyor. Böyle dizi yeni sezonun başlarında yani Ekim ayında ekrana gelebilir.

Fox ekranlarında yayınlanacak olan dizinin daha fazla geciktirilmemesi istense de eğer çekimlerde bir uzama söz konusu olursa dizinin ekranlara geliş tarihi de uzayabilir.

Altın Tepsi dizisinin yayın kuşağı bir hayli dolu olan Fox ekranlarında kendisine hangi günü seçeceği ise henüz netlik kazanmadı. Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma akşamları dizilerin yayınlandığı kanal ayrıca yarışma programını da sevenleri ile buluşturuyor.


Altın Tepsi Dizisi Konusu Nedir İlk Tanıtım Fragmanı izle


Yayın akışı hayli dolu olsa da Altın Tepsi dizisi için kanalda bir gün ayarlanacak. Altın Tepsinin Çarşamba akşamları yayınlanabileceği iddia edilse de bu iddialar kesinlik kazanmadı. 2017-2018 sezonu diziler açısından oldukça hareketli geçecek. Altın Tepsi de bu hareketli sezonda başarılı olmaya çalışacak. Bu nedenle dizinin yayınlanacağı akşam oldukça büyük bir önem taşıyor.


Altın Tepsi Dizisi Nerede Çekiliyor İşte Tüm Ayrıntılar


Sizce Altın Tepsi dizisi hangi akşamlar yayınlanmalı? Dizinin ne zaman yayınlanmasını istersiniz? Dizi hangi günler yayınlanmalı? Altın Tepsi dizisi hangi gün yayınlanırsa daha rahat izleyebilirsiniz? Fikirlerinizi bekliyoruz…