Anne 13 Haziran Neler Olacak? 32. Bölüm Özeti Fragmanı


Güncelleme: 6 Haziran 2017 : 17:34
0

Star Tv’nin sevilen dizisi Anne, heyecan dolu yeni bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitleyecek.Anne 13 Haziran Neler olacak sizler için 32. Bölüm Özeti Fragmanı

Sinan’ın, Şule ve bebeğini kurtarmak için kendini canını feda etmesi herkesi yıkmıştır. Zeynep Sinan’ın ölümünün atlatmaya çalışırken yanında olan Turna’yı da ihmal etmemesi gerekmektedir. Ama bu duruma katlanması oldukça zordur.

Cengiz ve Şule yanlarında Hasanla birlikte kaçak hayatı sürdürmektedir. Bu kaçak hayattan kurtulmak için Zeynep’le aşağılık bir pazarlığa girişirler. Zeynep’i zor bir seçim beklemektedir. Tüm zorluklara göğüs geren Zeynep, Turnayı seçmiştir. Şule ve Cengiz kaçak hayatlarından kurtulmuştur. Fakat kötülük ruhuna işlemiş olan Cengiz yine rahat durmayacaktır.

Zeynep’in yaptığı seçim aile içinde çatışmaya sebep olur. Kalp krizini atlatan Cahide kötüye giden sağlık durumunu herkesten gizleye devam eder.

Zeynep oldukça zor günler geçirir. Yüzüne bile bakmak istemediği Şule ve Cengiz’le pazarlığa oturan Zeynep kendini suçlu hisseder. Cengiz’in eline yeni bir koz geçmiştir. Cahide ve Turna arasındaki sırrı öğrenmiştir ve bu sır üzerine yeni bir oyun oynar. Cengiz’in kötülükleri bitmek bilmemektedir.

Diğer taraftan Gönül hanımın korktuğu başına gelecektir. Zeynep, babasının öldüğü yangın olayını sorgulamaya başlar. Zeynep’in gerçekleri öğrenmesinden korkan Gönül kimden yardım isteyeceğini şaşırır. Fakat bütün zorlukları üst üste yaşayan Zeynep’in gerçekleri öğrenmesi an meselesidir. Anne, yeni bölümü ile 13 Haziran Salı Star Tv’de.