Anne Dizisi 16 Mayıs 28.Bölüm Özet Fragman ve İpuçları


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 21:53
0

Star tv ekranlarının dram tarzı dizilerinden olan Anne de heyecanlı dakikalr sizleri bekliyor.Anne Dizisinde Turna tehlikeli sularda yüzmeye başladı. Sosyal Hizmetler vesilesiyle kardeşi ile ayrılacaklarını düşünen ve buna sebep olarak ta Zeynep’i gören Turna çok üzgündür.Bu üzüntüsünü ve öfkesini Zeynep’e kusar ve kaçar.Zeynep arkasından seslense de koşsa da bulamaz yakalayamaz ve bu arada Turna’nın başına gelenler herkesi üzecektir.

Bu arada Hasan’ın kendinden olmadığını düşünen Cengiz Hasan ile ilgili planlar yapmaya devam eder. Hasan’ı Şule ye sormadan alıp çıkar. Hasan’ı satıp onun üzerinden para kazanma çabasındadır.Şule ise olayı farkındadır ne yaptıysa Cengiz’i bu işten vazgeçiremez.

Turna ise kendisine dert ortağı arkadaş olarak gördüğü kardeşini evde bulamayınca çok korkmuş ve üzülmüştür.İki kardeş ayrılığın ilk adımını atmış bulunmaktadır. Buna sebep olanların ise hem Zeynep hemde Şule olduğunu düşünür ve artık onları eskisi gibi düşünmez ve kendisini yapayalnız hisseder.

Diğer tarafta Zeynep ise büyük bir gerçekle daha yüzleşecektir. Bütün zor günlerinde yanında olan kocasından acı gerçeği öğrenecektir.Sinan ise kendisine kayıtsız şartsız güvenen Zeynep’ten bir şeyler sakladığı düşüncesi altında ezilir. Bu yüzden sakladığı gerçekleri bir bir anlatmaya karar verir. Turna’nın başına gelenlere onu farklı kararlar almaya zorlayacaktır.Tehlikeli işler içine giren Turna bunun yanında kafasında cevabını bulamadığı sorulara da cevap bulacaktır.Zeynep neden onu bu vakte kadar aramadı? Neden onu yalnız bıraktı gibi merak ettikleri soruların cevabını da bulacaktır