Anne Dizisi 27.Bölüm fragmanı.9 Mayıs İpuçları


Güncelleme: 2 Mayıs 2017 : 10:41
1

Star tv ekranlarında Salı günlerinin vazgeçilmezi haline gelen  Anne dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlarda yerini alıyor. Aile ve dram türünün örneklerini veren dizide her hafta yeni heyecanlar yaşanmaya devam ediyor.Dünyada üç tür insan vardır.Kadınlar,erkekler ve anneler diyen Anne dizisinde 27.Bölümde neler olacak?,Anne Dizisi 27.Bölüm tüyoları nelerdir sizler için haberimizde.

Geçen hafta Zeynep sağlığına kavuşunca herkesi mutlu etmeyi başarmıştı ama son anda gelen bir haber kafaları karıştırmaya yetti. Uzun süre komada kalan bir hastaya göre Zeynep’in sonuçları düşündürücüdür. Henüz sonuçların nereye bağlanacağını bilmese de akıllara soru işareti bırakmıştır. Anne Dizisi Zeynep ölecek mi yoksa hastalığı tedavi edilebilecek mi?

 

Zeynep bu durumdan Sinan hariç kimseye bahsetmek istemez.Bir sır da Zeynep ve Sinan arasında olmuştur. Sinan’daki sır ise Turna’nın yaşadığını çok önceden bilmesine rağmen Zeynep’ten bunca zaman saklamıştır.Turna nın ölmediğini Zeynep’e ne zaman nasıl söyleyecek merak konusu oldu.

Cahide de ise durumlar çok farklı değildir.Geçirdiği kalp hastalığını atlatmış olsa da vicdanı rahatsızdır.Zeynep’ten sakladığı gerçekler içini yavaş yavaş kemirmeye başlamıştır.Bunun sonucunda Gönül’ün hoşuna gitmeyecek davranışlarda bulunması Gönül’ün sabrını gittikçe zorlar ve artık dayanamayan sakin ılımlı Gönül verdiği tepkiyle herkesi şoka sokar.

 

1 YORUM

Comments are closed.