Anne Dizisi Bitti mi Bitecek mi, Final Tarihi Ne Zaman Sezon Finali Yapar mı?


Güncelleme: 31 Mayıs 2017 : 00:06
118

Anne Dizisi Bitti mi Bitecek mi, Final Tarihi Ne Zaman? Yoksa Sezon Finali mi Yapacak?Star tv ekranlarında sevilerek izlenen Anne Dizisi bu sezon farklı konusu dramatik içeriği ile izleyenleri adeta her bölüm ağlatmayı başaran bir yapım olarak ön plana çıktı.

Anne her bölümü ile star tv ekranlarında fenomen olmaya devam ediyor. Sevilen dizi daha ilk bölümleri ile Atv de ekrana gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaza rakip oldu. Daha ilk haftalarda reytingleri ile göz dolduran Anne 2017 yılına biraz kötü başladı.

3 Ocak Salı günü ekrana gelmeyen yapımda son bölümde Turnanın gerçek annesi ile babası Şule ve Cengiz vurularak kanlar içinde kalmış, Turna ise dolaba saklanarak ölümden Kurtulmuştu. Bu manzarayı Gören Zeynep Turnayı bulmuş ancak Devletin Çocuk Esirgeme kurumuna çocuğu almasıyla durumlar değişmişti.

Gelelim Anne Dizisi Neden Final yapar Sorusuna: Dizi izleyicisinin alıştığı oyuncuların diziden ayrılması oldukça üzüntü verici ve reyting kaybettirici bir olay olarak ön plana çıkıyor.. Diğer yandan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon reytingleri çok üst düzeyde, Anne dizisi ne yaptıysa bir türlü aşamadı EDHO dizisini.

Anne Dizisi Bitti mi Bitecek mi, Final Tarihi Ne Zaman Sezon Finali Yapar mı?

Anne dizisi şimdilik devam ediyor bitmiyor ama sene sonunu da zor getirecek gibi duruyor. İzleyici dizinin uzatmaya gitmesinden son derece rahatsız oluyor. Salı günü reytinglerinde oldukça iddialı görünse de yeni dizilerin ekrana gelmesi ile reytingleri bir anda düşmeye başlayabilir.. Eğer reytingleri düşmez ve ikinci sırada kalmaya devam ederse gelecek sezonda devam edebilir ancak bu zor görünüyor.

Tahminimizce yapımcı ile kanal arasındaki görüşmelere göre şekillenecek olan yeni sezon fikri ağır basabilir. Çünkü izlenen reytingi iyi olan diziyi kimse bitirmek istemez..

Lütfen bu konuda sizde görüşlerinizi yazıp dizimize destek olun. Sizce Anne Dizisi bitmeli mi yoksa sezon finali yapıp gelecek sezon devam etmeli mi? Yorumlarınızı bekliyoruz..

 

Anne Dizisi Komser Sinan Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?<<<tıkla

 

Anne Cahide Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı? <<<tıkla

118 YORUMLAR

  1. Bitmesin!!!. Hem reytingide fazlaymis. Belki eşkıya dünyaya hükümdar olmaz filmini öbür sezonda geçebilir

Comments are closed.