Arka Sokaklar 13 Nisan Cuma Yeni Bölüm Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 12 Nisan 2018 : 01:50
0

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar her cuma düzenli olarak yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyordu. Fakat 13 nisan cuma dizinin yeni bölümünü ekranlarda göremeyen seyirci Arka Sokaklar 13 nisan neden yok, neden yayınlanmıyor, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aradı.

477. bölümü ile yayın hayatına devam eden dizide heyecan aksiyon ve gerilim kaldığı yerden devam ediyor. Son ana kadar dizinin 13 nisan cuma yeni bölüm fragmanı yayınlanıyordu. Dizinin aynı gününde ve saatinde yeni bölümü ekrana gelecekti. Fakat kanal D yayın akışında son anda yapılan bir değişiklikle Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü kaldırıldı. Dizi bu hafta yayınlanmayacak yada tekrar bölümüyle ekrana gelecek.

Arka Sokaklar’ın 13 Nisan Cuma yeni bölümünün yayınlanmama sebebi olarak Miraç kandili gösteriliyor. 13 Nisan cuma kandil olduğu için diğer tüm kanallar yayın akışlarına kandil özel programlar koydu ve dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmeyecek. Kanal D 13 nisan cuma kandil özel programı yapmayacak fakat Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü de ekrana getirmeyecek.

Arka Sokaklar 477. bölümünde Tekin ve Metin’in başı derttedir. Tekin hiç haberi olmadığı halde cinayet suçuyla yargılanacak, Metin ise kardeşine yapılanların hesabını sormak için gittiği eli silahlı kişiler tarafından sıkıntılar yaşayacak. Arka Sokaklar 20 Nisan cuma 477. bölümü ile kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.

Arka Sokaklar 13 nisan yeni bölüm neden yok neden yayınlanmıyor sorularını sizler için yanıtladık. Sizler Kanal D’nin son anda böyle bir değişikliğe gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?