Arka Sokaklar 477. Bölümde Hüsnü’ye Büyük Şok! Çocuklarını Kaybediyor!


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 01:30
0

Arka Sokaklar’da yine heyecanın en üst seviyede yaşandığı bir bölüm izleyiciyle buluştu. Tekin cinayet şüphesiyle göz altına alınırken, Metin kardeşine  atılan dayağın ve iftiranın hesabını sormak için gittiği yerde vurulma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Hüsnü çocuklarının başına gelenlerden dolayı büyük bir üzüntü içindedir. Çocuklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Hüsnü’yü neler bekliyor?

Tekin yine babasının sözünü dinlemez ve hayatının en büyük belasına bulaştığının farkında olmadan Şenay’la birlikte yaşamaya başlar. Şenay evde parti verir ve bir çok arkadaşını çağırır. Evde 18 yaşında Meltem adında bir kız vardır. Parti bittikten sonra Tekin kızı evine bırakma için kızla birlikte çıkar. Fakat Meltem’in başına öyle bir olay gelir ki maalesef faturası Tekin’in başına kalır. Tekin cinayet şüphesiyle göz altına alınmıştır. Olay ile ilgili hiç bir bağlantısı ve suçu yokken başına gelen olay karşısında şok geçiren Tekin; kendini ifade bile edemez.

Tekin’i girdiği çıkmazdan bu sefer Hüsnü bile çıkaramaz. Tekin davası narkotik birimden alınır ve cinayet birimin incelemesine verilir. Hüsnü Savcı Arzu’dan bir şeyler yapmasını isterken Savcı Tekin’in katil olduğunda kararlıdır. Hüsnü olanları evdekilerden gizlemek iste ama Tekin’in göz altına alındığını herkes öğrenir. Hüsnü, Tekin’in durumunu çözmek masumiyetini ispatlamak için çabalarken aldığı başka bir haber karşısında şok geçirir.

Metin kardeşine yapılan haksızlığın hesabını sormak için gittiği yerde eli silahlı kişilerle karşı karşıya geliyor. Silahını  Metin’e doğrultan adam tam ateş edecekken Metin’le bir arbede yaşıyorlar ve silah ateş alıyor. Metin ya karşısındaki adamı vurdu yada vuruldu. Vurulduysa hayatı tehlikede, eğer vurduysa özgürlüğü tehlikede.

Hüsnü Çoban’ı yine zor günler bekliyor.