Arka Sokaklar Hüsnü Öldü mü Ölecek mi? Özgür Ozan Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 26 Mayıs 2018 : 16:16
1

Kanal d ekranlarının uzun soluklu dizilerinden olmazsa olmazı Arka Sokaklar heyecan dolu son bölümüyle yine seyircinin nabzını yükseltti. Dizinin bel kemiği karakterlerinden biri olan Hüsnü kansere yenik mi düşecek? Arka Sokaklar Hüsnü ölecek mi Özgür Ozan diziden ayrılacak mı?

Arka sokaklarda hastalık yaralanma ölüm hiç bitmiyor. Mesut tam oğlunun acısıyla yanarken bunu yapanlardan intikam almak için dakikaları sayarken Tunç ameliyata alınır. BU arada Asımlar çaldıkları araba ile Adem’i gönderirler.Tabi bu arada Hakan arabanın önünü çoktan kesmiştir ama hayal kırıklığı yaşar. Çünkü arabadan sadece Adem Çıkar. Yine Asımı yakalayamayan ekip oyuna gelmiştir.

[kirmizitext][/kirmizitext]Arka Sokaklar 1 Haziran Çalan Sensiz Dinmiyor Gönlümün Ağrısı (Nabız) Şarkısı Dinle[kirmizitext][/kirmizitext]

 Hüsnü Çoban ise herkesten gizli saklı iş çevirir. Çok hastadır fakat kimseye söylemez. Kendisi doktor kontolünde ilaçları alır ve tiroit kanseri olduğunu kimseye söylemez ve tedavi olamaya gayret eder. Hüsnü Çobandan örnek almışlardır fakat gelen sonuç hiç iç açıcı değildir. Son bölümde de Hüsnü yere düşmüş ve durumunun akıbeti hakkında henüz bilgi verilmemiştir.
Hüsnü Çoban karısının ölümünden sonra kendini toparlayamamış ve kanserin vücudunda ilerlemesine üzüntü vesile olmuştur. Sizinde bildiğiniz gibi doktorlar kanser hastaları için moralin her şeyden daha iyi geldiğini söyler. Moralini düzeltemeyen Hüsnü Çaban kanserden ölecek mi ? Özgür Ozan Arka Sokaklardan Ayrılacak mı? 
Arka Sokaklar yeni sezonda tekrar karşımıza gelecek. İki sezon arası seyirciyi diri tutmak adına Hüsnü Çoban ölecek mi diziden ayrılacak mı kesinleşmeden dizinin sezon finaline geçeceğini düşünüyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=CBOlYbZZ9UM

Comments are closed.