Arka Sokaklar Kazım Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 24 Mayıs 2018 : 16:00
0

Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını yaptığı Arka Sokaklar’a yeni bir isim dahil oldu. Rıza babanın ekibine katılan bu isim Kazım. Kazım karakteri çok sevdiği Rıza babanın ekibine ödül olarak katılıyor. Kazım kimdir? Gerçek adı ne? Hangi dizilerde oynadı?

Daha önce Yalan Dünya dizisinde Reis karakterini oynayan oyuncu Arka Sokaklar’ın 25 Mayıs Cuma günü ekranlara gelecek olan yeni bölümünde karşımıza çıkacak. Yalan Dünya’da oynayan Ömür Arpacı, Arka Sokaklar’da aslen Trabzonlu bir polisi canlandıracak.

Manisa’da görev yaptığı sürede 2 tane suçlunun peşine takılır. Kovalamaca anında yolda ezilmekte olan iki çocuğun hayatını kurtarır. Bu olay ilde olay olur ve yerel gazetelere çıkar. Bu olayın arkasından Manisa Emniyeti Kazım’a ödül vermek ister. Kazım’in da onayı ile İstanbul’a tayin edilen karakter çok sevdiği Rıza babanın ekibine dahil olur. Peki Kazım karakterini canlandıran oyuncu Ömür Arpacı kimdir?

Ömür Arpacı, 1982 doğumludur. Şuanda 36 yaşında olan oyuncu kova burcundadır. Trabzaon’un Akçabat ilçesinde doğan oyuncunun babası oto camcıdır 17 sene Trabzon’da ikamet ettikten sonra İstanbul’a taşınmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde 4 yıl eğitim almıştır. 1995 yılında Çiçek Taksi’de Ten Ten Cem karkateri ile sektöre giriş yaptı.