Arka Sokaklar Kim Vuruldu? Kim Öldü? 12 Mayıs


Güncelleme: 2 Mayıs 2017 : 17:51
0

Arka Sokaklar Dizisi Kanal D ekranlarında heyecanla izlenmeye devam ederken dizide Cuma akşamları aksiyon hiç eksilmiyor. 5 Mayıs  Cuma akşamı Sonunda Hakan ile Aylin aşkı evlilikle tamamlandı derken şimdi de kanlı bir pusu çifti ayıracak gibi. ,

Arka Sokaklar Aylin Mi Vuruldu, Hakan Mı? Kim Vuruldu, Kim Ölecek; Uzun zamandır aşk yaşayan Hakan ve Aylin sonunda nikah masasına oturmuşlar ve evlenmişlerdir. Ancak gelin arabası ile evlerine giderken önünü bahşişçiler kesmiş ve o esnada gelin arabasına bir silah doğrultulur ve ateş alır. En mutlu günlerinde izleyiciyi hüzne boğan bu sahne bir çok soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Arka Sokaklar Aylin Mi Vuruldu? Hakan Mı Vuruldu? Arka Sokaklarda Aylin Ölecek Mi? Hakan Ölecek mi gibi sorular kafaları karıştırdı.

12 Mayıs Cuma akşamı 441.bölümde cevabını bulacağımız bu soruları herkes merak ediyor. Sizce gelin arabasında Hakan Mı vuruldu yoksa Aylin Mi vuruldu? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi ve yorumlarınızı aşağıda paylaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar 12 Mayıs 441. Bölüm Fragmanı