Arka Sokaklar Seda Kim? Gerçek Adı Hangi Dizilerde Oynadı? İnstagram Hesabı


Güncelleme: 10 Eylül 2018 : 22:01
0

Arka Sokaklar yeni sezon startını verirken kadrosuna kattığı yeni isimlerle de yine bizlere seyir keyfi yaşatacak gibi. Arka Sokaklar dizisi yeni sezon 14 Eylül Cuma günü başlıyor ve [kirmizitext]kadrodaki yeni karakterler[/kirmizitext] de merak uyandırmaya başladı. bu karakterlerden birisi de Seda karakteri. Komiser Seda Kimdir? Yaşı, oynadığı diziler, kariyeri ve dahası.

[kirmizitext]Arka Sokaklar [/kirmizitext]Komiser Seda karakterini canlandıran oyuncumuz Firuze Bulut Yıldız’dır. Kendisi aslında Sosyal Hizmet bölümü bitirmiş ve İstanbul Arel Üniversitesinden mezun olmuştur. Üniversite sonrası kendisini youtuber olarak geliştirmek istemiştir. Kendi hazırladığı videoları ile belli bir fan kitlesine ulaşan Firuze Bulut Yıldız, bazı yapımcıların dikkatini çekmiştir.,

[mavitext]Arka Sokaklar 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular Kimler? <<< tıklayınız[/mavitext]

Daha sonra televizyon sektörüne adım adan Firuze Bulut Yıldız ilk olarak Arka Sokaklar dizinde rol almıştır. Çiçeği burnunda oyuncuyu ilk defa Arka Sokaklar dizisinde izleyeceğiz. Firuze dizide komiser Seda karakterini canlandıracak. Seda komiser, işini iyi yapmaya çalışan akademiden yeni mezun bir komiserdir.

Mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışan Seda komiser, bu anlamda ekibin çömezlerinden olacak ve ekiple beraber tecrübelerini arttıracaktır. Tehlikelere ekiple beraber atılacak olan Seda, bu uğurda en büyük desteği yine ekip arkadaşlarından görecektir.

Tabi Seda komiseri bir de aşk beklemektedir. Ekipten genç bir isimle aşk yaşayacak olan Seda komiser, aksiyon dolu sahneler, komedi ve romantik anlarla da karşımızda olacak.