Arka Sokaklar Selin Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 23:42
1

Arka Sokaklar 19 ocakta ekranlara gelen bölümünde Selin Erdal ile karşı karşıya gelmiştir.  Mesut ise Selin’i kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak son anda işler ters gider ve Selin kardeşini kurtarmak isterken vurulur. Selin ölecek mi?

Arka Sokaklar yine aksiyon dolu bir bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin 465. bölümünde Selin Melda’yı kendi evine getirir. Fakat Melda burada olmaktan mutlu değildir ve kaçmanın yollarını arar. Sancıları artan Melda ise hastaneye gidemediği için evde doğum yapmak zorunda kalır. Erdal ise bebeği ve Seher’i alıp kaçar.

Mesut ve Selin bebeği kurtarmak için Erdal’ın  peşine takılmıştır. Selin bebeğin sesini duymuştur  ona çok yaklaştığını fark eder ancak tam da bu sırada Erdal ile karşı karşıya gelir. Selin Erdal tarafından vurulur. Daha öncede pek çok kez ölümden dönen Selin kurtulacak mı? Ölümle burun buruna gelen Selin ölecek mi? Arka Sokaklar Selin ölecek mi?

Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Oya Okar diziden ayrılıyor mu? Dizinin takipçilerine güzel haberi verelim Selin karakteri ölmeyecek. Dizideki heyecanın ve aksiyonun diri tutulması için önemli karakterlerin başına çoğu zaman bu tür vurulma olayları geliyor. Fakat Arka Sokaklar Selin daha uzun süre dizide olmaya devam edecek.

 

Arka Sokaklar Selin (Oya Okar) diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar 20 Ekim 466. bölüm Fragmanı

Comments are closed.