Arka Sokaklar Zeliş Öldü Mü? Diziden Ayrılıyor Mu?


Güncelleme: 10 Mart 2018 : 00:01
0

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’ın 472. bölümünde  beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Dizide Hüsnü’nün kızı Zeliş ölümle burun buruna geldi. Bir bayan grubunu takip eden motorlu sapıklar bıçakla tehdit ettikleri bayanları virane bir eve götürdü. O sırada polis takibinde olan adamların yerini telsizden öğrenen Zeliş polisten önce olay yerine geldi. 9 mart cuma Arka Sokaklar Zeliş öldü mü ölecek mi konusu geceye damga vurdu.

Sapıklarla karşı karşıya kalan Zeliş büyük bir panik yaşadı. Bu sırada Zeliş’i karşısında gören sapık belindeki silahı çıkardı. Zeliş namlunun hedefindedir. Ve birden silah patlar. Şimdi merak edilen konu Arka Sokaklar Zeliş ölecek mi? Arka Sokaklar Zeliş vuruldu mu?

 

Arka Sokaklar dizisinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Zeliş  ölmeyecek. Dizide heyecanı artırmak ve izleyici ekrana kitlemek için yazılmış bir senaryodur.

Heyecanın ve aksiyonun bir an bile olsun eksik olmadığı dizide bu bölümde motosiklet kullanan kapkaççılar polislerin başına dert oldu. Sürekli yeni olaylara karıştılar önlerine gelen savunmasız insanlara saldırıp paralarını gasp ettiler. Zeliş’te olay yeri inceleme yerine gazeteci kimliğiyle başına geleceklerden habersiz yer aldı.  Hüsnü adamların çok tehlikeli olduğu konusunda Zeliha’yı uyarsa da Zeliş babasını dinlemedi.

Babasının tüm uyarılarına rağmen olay yerinde soluğu alan Zeliş, büyük bir tehlikenin içine düşer. Ve 9 mart yayınlanan bölümde Zeliş’in kapkaççılar tarafından vurulması final sahnesine damga vurdu. Ve dizinin takipçileri Zeliha vuruldu mu öldü mü sorularına yanıt aradı.