Aşk Ve Mavi 5 Ocak Cuma Var Mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 19:05
0

Atv’nin cuma akşamlarını süsleyen dizisi Aşk Ve Mavi, yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken dizinin 5 Ocak cuma akşamı yeni bölümü var mı yok mu sorularına yanıt arandı. 5 ocak cuma Aşk ve Mavi yeni bölümü yok mu? Aşk ve Mavi yeni bölüm ne zaman soruları izleyen tarafından merak edildi. Sevilen dizinin 5 ocak cuma yeni bölümü yayınlanmayacak mı? İşte yanıtlar…

Diziseverler yeni yılın ilk haftası dizilerin yeni bölümlerini ekranlarda göremeyince hayal kırıklığına uğradı. Bu dizilerden bir tanesi de her cuma ekrana gelen geniş izleyici kitlesine sahip Aşk Ve Mavi. Sevilen dizinin yeni bölümü yılbaşı tatili nedeniyle ekrana gelmeyecek. Aşk ve Mavi 12 Ocak cuma akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Aşk Ve Mavi yeni yılın ilk haftası neden yok sorusuna yoğun olarak maruz kaldığımız için konuyla ilgili merak edilenleri sizler için paylaştık. Sadece Aşk Ve Mavi değil, yeni yılın ilk haftası bütün dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. Reklam gelirleri, vizyonları ve bir yıl boyunca yapılması gerekenlerin karara bağlandığı ilk hafta böylece oyuncular da tatil yapıyor.

Aşk Ve Mavi’in 5 ocak cuma yeni bölümünü ekranlarda göremeyen diziseverler, Aşk Ve Mavi final mi yapıyor, Aşk Ve Mavi neden final yapıyor, Aşk Ve Mavi yayınlanmayacak mı sorularına yanıt aradı. Aşk Ve Mavi, reytingleri yüksek diziler arasında yer aldığı için daha uzun süre ekran macerasına deva edecek.

Aşk Ve Mavi 12 Ocak cuma yeni bölümü ile Atv ekranlarında sizlerle.

https://www.youtube.com/watch?v=xSNwcwPZvCk