Aşk Ve Mavi Elmas Kimdir? İpek Tuzcuoğlu Oynadığı Diziler


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 16:21
0

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi başarılı yayın hayatına son sürat devam ederken kadrosuna yeni kattığı isimlerle yine adından söz ettirecek. Ekranların sevilen yüzlerinden İpek Tuzcuoğlu Aşk Ve Mavi kadrosuna katıldı. Elmas rolüyle diziye renk katmaya hazırlanan başarılı oyuncu hakkında merak edilenleri araştırdık ve haberimizde yer verdik. İşte Aşk ve Mavi Elmas kimdir? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler sorularının yanıtı…

Güzel oyuncunun Aşk ve Mavi’ye dahil olmasıyla dizide pek çok şey değişecek. Çekimleri Kapadokya Ürgüp’te devam eden Aşk ve Mavi  dizisinin oyuncu kadrosuna sevilen oyuncu İpek Tuzcuoğlu’nun katılması hayranlarını sevindirdi. Dizide kilit bir karaktere hayat verecek olan Tuzcuoğlu, Elmas olarak diziye dahil oluyor.

Başarılı oyuncu yeni projeyle ilgili duygularını şu sözlerle açıklıyor; “2 sezondur çekimleri devam eden bir diziye girdim. Birçok usta isimle aynı kadroda yer almam beni mutlu etti. Diziye kilit bir rolle giriyorum. Bakalım Elmas dizide neleri değiştirecek? Ayrıca Kapadokya gibi özel bir belde de çalışmak keyif verici”.

Emrah Erdoğan ile Burcu Kıratlı’nın başrollerini paylaştığı, Mavi Ve Ali’nin dillere destan aşkını konu alan Aşk ve Mavi Cuma akşamları başarı grafiğini artırarak yoluna devam ediyor. Yapımcılığını NTC Medyadan Mehmet Yiğit Alp üstlenirken  Yönetmen koltuğunda Hakan Arslan’ın yer alıyor. Dizide Emrah ve Burcu Kıratlı’nın yanı sıra  Kenan Bal, Işıl Yücesoy, Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Alayça Öztürk, Nur Yazar ve Osman Karakoç gibi duayen isimler rol alıyor.

Aşk Ve Mavi Elmas kimdir sorusunu yanıtladıktan sonra Elmas karakterine hayat veren İpek Tuzcuoğlu’nun hayatından bahsedelim; 11 Kasım 1971 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. 3 yaşında İzmir’de Aynur Ressamoğlu Stüdyosunda bale dersleri almaya başladı. 10 yıl boyunca bale dersleri almaya devam etti ve 16 yaşında Boy Friend adlı müzikalde sahne aldı.

Sahne tozunu 16 yaşında yutan İpek Tuzcuoğlu, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Kariyer hayatı boyunca rol aldığı başlıca projeler; Hicran Yarası, Yukarı Karışık, Umut Dünyası, Mirasyediler, O’na sevdiğimi Söyle, Del, Divane, İntizar, Aşkın Dağlarda Gezer, Evdeki Yabancı, Baş Belası, Asmalı Konak, Ah Be İstanbul, Her Şey Yolunda Merkez, Diğer Yarım, Baba Candır ve son olarak Yalaza dizisinde rol almıştır.

Günümüzde Atv’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi kadrosuna katılan oyuncu dizide Elmas karakterine hayat verecek. Kendisine Aşk ve Mavi Elmas rolüyle başarılar dileriz.

Başarılı oyuncu İpek Tuzcuoğlu’nun da yer alacağı Aşk ve Mavi’nin 59. Bölümü 30 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de atv’de izleyiciyle buluşuyor.