Aşk ve Gurur Dizisini Nasıl Buldunuz Beğendiniz mi Yorumlarınız Nedir?


Güncelleme: 25 Şubat 2017 : 16:44
6

Show tv de 5 Mart pazar akşamı başlayan Aşk ve Gurur Dizisini Nasıl Buldunuz Beğendiniz mi Yorumlarınız Nedir? diye sizlere sormak istiyoruz. İlk bölümü ile heyecanlı bir giriş yapmak isteyen diziden neler bekliyorsunuz nasıl bir dizi olmuş bu dizi tutarmı izlenir mi sorularını birlikte kontrol edip cevaplayalım..

Aşk ve Gurur Dizisini Nasıl Buldunuz Beğendiniz mi Yorumlarınız Nedir?

Show tv bu sezon dizilerden yana pek yüzü gülmedi, Gülümse Yeter kısa sürede yayından kalktı, Aşk LAftan anlamaz da çok izlenmese de gün değişikliğinden dolayı yakın zamanda final yapacak gibi.. 26 Şubatta Finali yayınlanacak olan Aşk laftan anlamaz yerine 5 MArt Pazar akşamı başlayacak olan Aşk ve Gurur dizisi aslında seyircinin protestosu ile karşılaşacak ve izlenme oranları ile şaşırtacak desek yeridir..

Aşk ve Gurur Dizisi öncelikle seçtiği gün olarak pazar günü oturmuş dizilerin ve programların olduğu bir gün.. Kanal D de Bodrum MAsalı, Fox da O Hayat Benim 3 sezondur birinci götürüyor nerdeyse, Starda Hayat Bazen Tatlıdır gibi kaliteli yapımlar ve Survivor gibi güçlü bir programdan reyting alabilir mi çok zor bizce..

Bakalım ön yargıda bulunmak istemem ama Aşk ve Gurur Dizisinin şansını çok düşük görüyorum. Olağanüstü oyunculuklar ve senaryo varsa tutar belki ama onun dışında şansı düşük gibi görünüyor. Sizce dizi tutar mı? İzlenir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz aşağıya..

6 YORUMLAR

Comments are closed.