Aşk Ve Mavi 19 Ocak Çalan Öldüğümü Bilmesinler Şarkısı ve Sölzeri


Güncelleme: 16 Ocak 2018 : 20:12
0

Aşk Ve Mavi’de heyecan bitmek bilmiyor. Faysal, Pembe’nin yardımıyla şirketin çoğunluk hisselerini ele geçirmiştir. Fazıl Refika’ya durumu nasıl açıklayacağını kara kara düşünürken Ali ve Cemal bir çıkış yolu arar.

Faysal bununla da kalmaz ve intikam almak için gözünü karartır şirketi tamamen iflasa sürükler. Göreçkiler artık her şeyini kaybetmiştir. Yıllardır yaşadıkları konakta ellerinden kayıp gitmiştir. Refika hanım gelin geldiği çocuklarını büyüttüğü  acı tatlı uzun yıllar geçirdiği evinden ayrılmaya dayanamaz ve fenalaşarak bayılır. Tam da bu sırada arka fonda Öldüğümü Bilmesinler türküsü çalmaya başlar…

Müziğinde başlamasıyla izleyenler kendini senaryonun içinde bulur. Refika hanım ölecek mi ölüyor mu diye düşünürken enfes bi türkü ekranlarda yerini alır. Peki aşk mavi 19 ocak çalan şarkıyı kim söylüyor diye dusunmeyin Mümin Sarıkaya’ya ait duygusal bi parça olduğuna biz haberimizde yer verdik. İşte Aşk ve Mavi 19 Ocak çalan Mezarıma Taş Dikmeyin Toprağıma Gül Ekmeyin şarkısı ve sözleri….

Aşk Ve Mavi Öldüğümü Bilmesinler Şarkısı ve Sözleri

Mezarıma taş dikmeyin

Toprağıma gül ekmeyin

Adıma sela vermeyin

Öldüğümü bilmesinler

Gömün dağların başına

Yamacından geçmesinler

Derdim ile bir kefene

Girdiğimi bilmesinler…

Aşk Ve Mavi 19 Ocak Çalan Öldüğümü Bilmesinler Şarkısı ve Sözleri

https://www.youtube.com/watch?v=g_ixGLRLzYE