Asuman Dabak’la Hayat Programından Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 00:39
8

Asuman Dabak, sunduğu sabah programı Asuman Dabak’la Hayat‘tan neden ayrıldı? Kanal D’nin sabah programını neden Asuman Dabak sunmuyor?

Kanal D ekranlarında yaz sezonun başlarında Asuman Dabak, küs olan ve ayrılma noktasına gelen çiftlerin barıştırılması ve problemlerini halledebilmeleri amaçlı bir program sunuyordu. Adı Gel Barışalım olan program, RTÜK’ün engellemesi ile karşılaştı. Ancak Asuman Dabak, kanalda kalmaya devam etti ve farklı bir formatla izleyici karşısında oldu.

Asuman Dabak, sabah saat 10.00’da izleyici karşısına çıkıp kayıp olan çocukları aileleri ile buluşturmayı amaçlıyordu. Ancak daha sonra formata bazı eklemeler yapıldı.

Asuman Dabak, formata yapılan eklemelerden rahatsız oldu. Daha önce yaptığı programlarda eğlenceli hali ile bilinen ünlü oyuncu, cinayetlerin aydınlatılması olaylarında yer almak istemedi.

 

Asuman Dabak, cinayetleri aydınlatmaya çalışan program sunucularının bu konuda eğitimli ve bilgili olmasını gerektiğini düşündüğünü söyledi. Ancak kendisinin böyle bir eğitimi olmadığını ve bu konuların ona çok ağır geldiğini bu tarz bir program sunamayacağını da ekledi.

 

Asuman Dabak, düşüncelerini kanal ile paylaşmasının ardından kanaldaki programından ayrılmak istediğini paylaştı. Kanal yetkilileri Asuman Dabak ile görüşmelerinin sonucunda ünlü oyuncuyu haklı bularak programdan ayrılabileceğine karar verdi.

 

Asuman Dabak‘ın programdan ayrılma kararını vermesinin ardından programı kimin sunacağı da merak konusu oldu. Müge Anlı, Serap Paköz, İnci Ertuğrul gibi birçok sunucu bu tarz programlar sunarken Müge Anlı, tecrübesi sayesinde hepsinin önüne geçiyordu. Asuman Dabak bu programların içerisinde yer almak istemedi.

Asuman Dabak‘ın programdan ayrılmasıyla birlikte ondan boşlan koltuğa Yasemin Bozkurt’un oturacağı iddia ediliyor. Daha önce de benzer formatlarla izleyici karşısına çıkan sunucunun kesin karar verip verilmediği de kısa süre içinde belli olacak. Asuman Dabak ise yeni dizisi ve sinema filmiyle sevenleri ile buluşmaya devam edecek.

Sizce Asuman Dabak’ın programdan ayrılması doğru bir karar mı? Asuman Dabak olmadan program başarılı olacak mı? Görüş ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

8 YORUMLAR

  1. Müge Anlı bayılıyorum hem çok başarılı hemde çok doğal. Ondan herkes ders almalı bence…

  2. Biz onu cok seviyoruz ama ona da hak veriyoruz .o gecen zaman daki gibi itirazim var gibi peogramam yapsa cok iyi olur ama ekranda onugormek istiyoruz .

  3. Asuman dabak on numara onu izlemesi çok zevkli idi artık izlemiyorum asuman yoksa bende yokum the end

  4. Müge Anlı dışında bu formattaki programlarda başarılı olma şansı neredeyse sıfır.
    Hiç inandırıcı değiller..
    Kurmaca gibi duruyor..

  5. bir programi kim baslatiyorsa ona alisiyoruz degisim olunca hevesin kaciyor guzel programdi nasilki bir dizide oyuncu degisince tat almiyorsun oyle bir sey.yeni progtamda hayirli olsun

  6. Eski format kesinlikle daha güzeldi. Asuman Dabak çok bilinçli ve güzel yönetiyordu ve format daha güzel ve eğlenceli de olabiliyordu. Bir süre sonra ccinayet formatlarınım da kaldirilacagina eeminim.

Comments are closed.