Ateş Böceği Dizisi Oyuncu Kadrosu. Tüm Oyuncular


Güncelleme: 6 Temmuz 2017 : 23:42
15

Yaz sezonu dizileri arasına girmeyi amaçlayan Ateş Böceği dizisinin cast çalışmaları mayıs ayında başladı. Heyecanla senaryo çekimleri yapılan Ateş Böceği dizisinin yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş yer alıyor.

Ebru Hacıoğlu’nun kaleminden çıkan senaryo ile ilk etabı tamamlanmış olan dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Hangi ünlü oyuncu hangi karakteri canlandırıyor gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Henüz çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosu sır gibi saklanıyor.Ateş böceğinde ki oyuncuların büyük bir titizlikle seçileceği gelen haberler arasında. Oyuncuların netleşmesinin ardından sitemizde haberimiz güncellenecektir.

Tıklayınız >>> Ateş Böceği Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Hangi Kanalda Olacak

Ateş Böceği Seçkin Özdemir  (Boran) Kimdir?

Yakışıklılığı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Seçkin Özdemir şimdi ise Ateş Böceği dizisinde ekranlara gelecek. 1981 doğumlu karizmatik oyuncu Müjdat Gezen Sanat merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Bir çok dizide rol alan oyuncu Ateş Böceği dizisiyle kariyerine bir yenisini daha ekleyecek


TIKLAYINIZ >>> Ateş Böceği Aslı Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler

Ateş Böceği Cahide (Derya Alabora) Kimdir?

1959 İstanbul doğumlu olan yetenekli ve güzel oyuncu özellikle Masumiyet filmi ve farklı tiyatro çalışmaları ve Şaşıfelek Çıkmazı dizisi ile ön plana çıkmayı başarmıştır.

Ateş Böceği Aslı (Nilay Deniz) Kimdir?

1993 Aydın doğumlu olan genç ve güzel oyuncu ilk olarak Behzat ç dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Aşk Yeniden adlı dizide rol alan oyuncu son olarak Dayan Yüreğim dizisinde Seray karakterine can verdi. Şimdi ise Seçkin Özdemir ile Ateş Böceği dizisinde başrol oynamak için kolları sıvadı

Ateş Böceği Handan (Belma Canciğer) Kimdir?

1972 Bursa doğumlu olan yetenekli oyuncu Gani Müjde ile 2000 yılında evlenmiş ve iki çocuk annesidir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünü bitirmiştir. Daha önce Harem dizisinde rol alan oyuncu bunun gibi bir çok dizide rol aldıktan sonra son olarak Sil Baştan adlı dizide kendini büyük bir kitleye tanıtmış oldu. Şimdi ise Ateş Böceği dizisinde oynayacak.

Ateş Böceği Gül (Gözde Çığacı) Kimdir?

Ateş Böceği Teo (Çağrı Çıtanak) Kimdir?

Ateş Böceği Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Ateş Böceği Dizisi Tuttu mu? Final Mi Yapıyor? Final Tarihi Ne Zaman?

 

 

 

 

15 YORUMLAR

Comments are closed.