Avcı Dizisi Jenerik Müziği


Güncelleme: 13 Eylül 2017 : 00:02
0

Avcı dizisinde hangi müzikler kullanılıyor? Avcı dizi müziği dinle? Avcı dizisinde çalan şarkılar kimin? Avcı dizisi şarkıları

Yayınlandığı dönemin reyting rekorları kıran dizisi Ezel’in yapımcılarını aynı projede toplayan Avcı dizisi, yeni sezonun en çok ilgi gören yapımlarından birisi olacak gibi görünüyor.


Avcı Dizisi Oyuncuları- Tüm Karakterler


Avcı dizisinin başrolünde geçtiğimiz sezon Hayat Şarkısı ile ilgi toplayan Burcu Biricik’in rol alacağı konuşuluyordu. Ancak son gelen haberlere göre Burcu Biricik yeni sezona dinlendikten sonra çıkmak istiyor. Yani Ocak ayına kadar herhangi bir dizide oynamak istemiyor.

Burcu Biricik’in cevabının olumsuz yönde olduğu duyulduktan sonra da Ezel dizisinin Eyşan’ı Cansu Dere’ye teklif götürüldüğünü de gelen iddialar arasında.

Barış Falay’ın başrolde olduğu konuşulan dizi, Ezel dizisi gibi müzikleriyle de çok konuşulacak. Ancak henüz diziye ait müzikler paylaşılmadı. Ezel dizisinin müziklerini ünlü yapımcı Toygar Işıklı yapmıştı. Yeni dizi Avcı’nın müzikleri de ünlü sanatçıya emanet edilebilir.

Daha önce birçok dizinin müziğini de seyirciye sunan Toygar Işıklı, bu işte ustalaşmış durumda. Dizilerde olaylara ve yaşananlara uygun müzikleri yaparak diziye olan ilginin arttırılmasını sağlayan sanatçı ile Avcı dizisi için de anlaşılabilirse müzikler bizi derinden etkileyecektir.

Avcı dizisi, yeni sezonun en gizli tutulan dizilerinden birisi. Ancak dizi ile ilgili haberleri araştırmaya devam ediyoruz. Siz de görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Avcı dizisi müziği yayınlandığı anda sitemizde haberimizde güncelleme yapılacaktır.