Avea (Turk Telekom) neden Çekmiyor? 9 mayis neden Çekmiyor


Güncelleme: 9 Mayıs 2017 : 15:08
0

Türkiye de sayılı büyük operatörlerden olan Avea (Turk Telekom) Çekmiyor?Peki neden çekmiyor.Hemen hemen küçükten büyüğe herkesin elinin altında olan ve bir çok kişinin müptelası olduğu telefonlar çekmiyor.Türkiye’nin en büyük operatör şirketlerinden birisi olan Avea neden çekmiyor? Avea kullanıcılarının ulaşımda büyük sorun yaşamasının nedeni ne?

Avea (Turk Telekom)  9 mayis neden Çekmiyor? Hiç mi çekmeyecek yoksa sadece bu güne has bişey mi? Operatörde ciddi birşey yok fakat teknik nedenlerden dolayı çekmiyor.Belli bölgelerde çekse de belli bölgelerde çekmemesi kullanıcıları sinirlendirdi.

Türkiye’de cep telefonu kullanımının yaygınlaşması ile beraber ilk kullanıma açılan operatörlerden olan Avea, kullanıcılarına büyük sorun yaşatıyor. En son Türk Telekom ile birleşmesinin ardından hem çekmeme sorunu hem de internet hızı sorunu çözüleceği umulsa da iki güçlü operatörün birleşmesi de sorunu çözmeye yetmedi.

Avea, hem kırsal alan ve köylerde hem de şehir merkezlerinde konuşurken kesilme, internet hızında yavaşlama gibi sorunlar yaşatıyor. Bu sorunların esas sebebi, baz istasyonlarından veri alamayan hatlar. Aynı zamanda telefon içerisinde kullanılan hatlar eğer eski ise telefonun şebekeye bağlanması uzun sürüyor. Telefonun şebeke ayarlarında var olan problemler de kullanıcıyı sıkıntıya sokuyor.

Avea hattınızın çekmediği yerlerde müşteri hizmetleri ile görüşme yaparsanız müşteri hizmetleri durumu çözmek için çalışmalar yapıyor. Kullanıcılarının uygun bir hizmet almasını önemseyen Avea, çalışmalarını sürdürse de problemler devam ediyor.